Ceturtdien uz Dziesmu un deju svētku koncertiem Mežaparkā norīkos papildu vilcienus (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Ceturtdien AS "Pasažieru vilciens" norīkos vairākus papildu vilcienus uz Dziesmu un deju svētku koncertu Mežaparka Lielajā estrādē, informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

"Pasažieru vilciena" pārstāvji norāda, ka šodien vilcieni, atbilstoši esošajam grafikam un papildus iekļautajiem reisiem no plkst.16.07, pēcpusdienā līdz koncerta sākumam maršrutā Rīga - Mangaļi kursēs vidēji ik pēc pusstundas.

Savukārt maršrutā Mangaļi - Rīga piektdienas, 7.jūlija, naktī pēc Koru lielkoncerta, būs pieci papildu reisi ar 20 minūšu intervālu - no plkst.00.10 līdz plkst.01.30.

"Pasažieru vilciena" pārstāvji aicina pasažierus būt uzmanīgiem, gaidot vilcienu Rīgas virzienā, jo tas tiks padots pie tā saucamā salas perona jeb starp sliedēm.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu