Latviskota harodija jeb humorpilna grāmta par princi Hariju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Viņš piedzima senā un varenā dinastijā un, nebūdams pats par to vainojams, kļuva par vienu no atpazītākajiem cilvēkiem uz planētas. Viņa dzīve pastāvīgi bija žurnālistu uzmācības un manipulāciju krustugunīs.

Līdz galu galā viņš nolēma, ka tam reiz jābeidzas. Lai iegūtu privātumu, pēc kura viņš tik ļoti alka, viņš uzrakstīja grāmatu par apsaldēšanos un visu pārējo, grāmatu – kas ļauj ielūkoties dziļi pils iekšienē un atrāda ikvienu skaļāku strīdu, dūru izvicināšanu, nodevību, rotaļlācīti, neveiklu apskāvienu un sentimentālu laulības ceremonijas mēģinājumu, lai visa pasaule var ar to pamielot acis. Viss tikai privātuma dēļ! Te ir viņa stāsts.

Bruno Vincents (Bruno Vincent, dz. 1980) ir angļu rakstnieks. Iepriekš viņš strādājis gan par grāmatu redaktoru, gan grāmatu pārdevēju. Bruno Vincenta humorpilnās grāmatas pieaugušajiem, kuras viņš sarakstījis kopā ar Jonu Batleru, ir kļuvušas par bestselleriem visā Lielbritānijā.

Viņa sarakstītā parodija “Spare Us!” angļu valodā tika izdota 2023. gada 1. aprīlī, un tā ir tikai viena no neskaitāmajiem izdevumiem, kas veltīti šai tēmai, kopš tika publicēta biogrāfiskā grāmata “Spare”, kurā tika atklātas daudzas ļoti intīmas un personiskas detaļas.

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.

Izdevējs - Zvaigzne ABC!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu