VIDEO, FOTO Rīgas zooloģiskā dārza kamielēns ticis pie īsteni patriotiska vārda (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kamielēns Bronza Rīgas Nacionālajā Zooloģiskajā dārzā.
Kamielēns Bronza Rīgas Nacionālajā Zooloģiskajā dārzā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Piektdien plkst.14 Rīgas Nacionālajā Zooloģiskajā dārzā notika jūnijā dzimušā kamielēna vārda došanas svētki. Kā informēja zooloģiskā dārza Mārketinga un komunikācijas nodaļa, dzīvniekam esot piešķirts īsteni patriotisks vārds.

Divkupru kamieļu mazulis dzimis neilgi pēc Latvijas hokejistu uzvaras pār ASV izlasi un bronzas medaļas iegūšanas Pasaules hokeja čempionātā. Šīs jaukās apstākļu sakritības dēļ par kamielēna krustvecākiem tika iecelti Latvijas izlases hokejisti.

Foto: Ieva Leiniša/LETA

Līdz ar savu jauno titulu, vārda došanas svētkos piedalījās arī Latvijas hokeja izlases spēlētāji un treneri. Rīgas Zooloģiskā dārza valdes locekle Anete Bilzēna pasniedza hokejisitem krusttēva apliecību, un visiem interesentiem bija iespēja ar hokejistiem nofotografēties, vai palūgt sportistu autogrāfus.

Foto: Ieva Leiniša/LETA

Svinīgās daļas noslēgumā sanākušajiem tika atklāts mazā kamielēna vārds. Par godu mūsu hokejistu panākumiem Pasaules hokeja čempionātā kamieļu mazulis tika nodēvēts par Bronzu! Nu latviešiem būs divas bronzas, ar ko lepoties!

Foto: Ieva Leiniša/LETA
 
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu