Latvijā norisinās starptautiskā "Ferrari" tūre

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

No 16. līdz 23. jūlijam Latvijā norisinās "Ferrari" ceļojošā tūre, kuru organizē "Scuderia Ferrari Club Riga", partnerorganizācija Luksemburgā un atbalsta tehnoloģiju apdrošināšanas uzņēmums "Balcia". Pasākuma laikā 12 eksotiskas Ferrari automašīnas kopā ar izciliem fotogrāfiem un video operatoriem apceļos Latvijas pilsētas un ievērības cienīgas dabas ainavas.

Ceļojošā "Ferrari" pasākuma ietvaros ekskluzīvās "Ferrari" automašīnas no Itālijas, Luksemburgas, Igaunijas un citām valstīm veiks vairāk nekā 1000 kilometru garu braucienu no Rīgas un virzīsies cauri Siguldai, Cēsīm, Rēzeknei, Bauskai, Liepājai, Kuldīgai, Ventspilij un Jūrmalai, līdz atgriezīsies Latvijas galvaspilsētā.

"Mēs, "Balcia", vēlamies nest Latvijas vārdu pasaulē un ticam, ka vislabāk to izdarīt neierastā veidā, atbalstot pasaulslaveno "Ferrari" automašīnu tūri Latvijā. Mums ir liels gandarījums, ka mūsu redzējums sakrīt ar organizētāju vērtībām, tādēļ ar prieku atbalstām iniciatīvas, kas ir nedaudz ārpus ierastā un ikdienišķā, jo uzskatām, ka dzīve ir jādzīvo pilnasinīgi," saka Jānis Lucaus, "Balcia" valdes priekšsēdētājs.

"Ferrari" tūres dalībnieki apmeklēs valsts nozīmes pieminekļus, muzejus, izstādes un vēsturiskas ēkas. Viņiem būs iespēja apbrīnot Latvijas dabas skaistumu, piedalīties dažādos pasākumos reģionu pilsētās, kā arī tikties ar "Ferrari" faniem visā valstī.

"Tūri organizējam, lai veicinātu Latvijas tūrisma attīstību, mūsu valsts atpazīstamību un piesaistītu arvien lielāku biedru skaitu arī mūsu vietējam "Ferrari" klubam. Šis ir lielisks veids, kā labi situētie "Ferrari" īpašnieki iepazīstina plašāku auditoriju ar šīm pasaulē tik populārajām sporta automašīnām. Spēkrati izceļas ar īpašu, aerodinamisku dizainu, jaudīgiem dzinējiem un izcilu veiktspēju gan uz autoceļiem, gan auto trasēs. Tajās Latvijas vietās, kur automašīnas būs apstājušās, iedzīvotāji ir aicināti spēkratus apskatīt, pie tiem fotografēties un uzdot interesējošus jautājumus īpašniekiem," aicina Jānis Ķīsis, "Scuderia Ferrari" Latvijas kluba viceprezidents.

Tūre noslēgsies 22. jūlijā Vecrīgā, iepretim Rīgas domei, ar luksusa automašīnu parādi, kurā būs apskatāmas arī "Ferrari", "Lamborghini" un "McLaren" modeļu automašīnas no Latvijas. Tās pašas dienas vakarā restorānā KOYA plānots ekskluzīvs noslēguma pasākums, kurā piedalīsies tūres dalībnieki, "Scuderia Ferrari" Latvijas kluba biedri un tūres atbalstītāji.

Pēc pasākuma organizatori izveidos tūres atskata video, ko izplatīs "Ferrari" fanu klubu asociācijas biedriem, 200 fanu klubiem pasaulē un lielākajai daļai Eiropas auto īpašnieku klubu, nodrošinot ļoti plašu auditoriju visā pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu