VIDEO Kovaļovs pie mātes devies ar velosipēdu

CopyLinkedIn Draugiem X
Māris Kovaļovs
Māris Kovaļovs Foto: Valsts policija.

No Centrālcietuma izbēgušā un vēlāk notvertā Māra Kovaļova radinieks Latvijas Televīzijai vēstīja, ka pēc dzeloņstiepļu žoga pārvarēšanas vīrietis apciemoja savu paziņu no kura aizņēmās riteni.

Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieks Dmitrijs Kaļins norādīja, ka cietumnieka bēgšana tika pamanīta nekavējoties, tomēr amatpersonām bija nepieciešams zināms laiks, lai pārvarētu dabiskos šķēršļus, kas atdala cietumu no ārpasaules. Tāpat viņš uzsvēra, ka šis nebija parasts bēgšanas gadījums un kuram katram tas nebūtu bijis pa spēkam.

Neoficiāla informācija liecina, ka Kovaļovs Centrālcietuma dzeloņstiepļu nožogojumu pārvarējis uzrāpjoties uz kāds divstāvu ēkas jumta, un pārlecot šķēršļiem pāri. Šīs rīcības rezultātā vīrietis esot salauzis kāju, kas šobrīd tiek ārstēta Latvijas cietumu slimnīcā Olainē.

Kovaļova radinieks pastāstīja, ka pēc izlaušanās apsūdzētais apciemojis kādu paziņu, no kura aizņēmās velosipēdu, ar ko arī devās tālāk. Iepriekš ziņots, ka Kovaļovs slēpās Sīmaņa ielā, Sarkandaugavā, kur dzīvo viņa māte.

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu