Skandalozais bijušais ASV prezidents Donalds Tramps ticis apsūdzēts virknē kriminālnoziegumu, taču joprojām tiek uzskatīts par ticamāko Republikāņu partijas kandidātu 2024. gada ASV prezidenta vēlēšanās. Cik ticama ir iespēja, ka Tramps nonāks cietumā, un vai tas varētu traucēt viņa ceļā uz atgriešanos Baltajā namā?

Šonedēļ Donalds Tramps jau trešo reizi tika formāli arestēts un stājās tiesas priekšā. Tomēr, jo vairāk kriminālo apsūdzību tiek izvirzītas pret bijušo prezidentu, jo lielāks šķiet viņa atbalstītāju loks, kas tic politiskās izrēķināšanās scenārijam. Tāpēc joprojām tiek aktīvi spekulēts par to, ka viņš tiks gan izraudzīts par Republikāņu partijas kandidātu 2024. gada rudenī notiekošajās ASV prezidenta vēlēšanās, gan arī gūs pietiekami lielu atbalstu, lai atgrieztos Baltajā namā.

Jaunākajā lietā pret Trampu izvirzītas četras jaunas apsūdzības, kas saistītas ar viņa darbībām laika posmā no 2020. gada novembra zaudētajām ASV prezidenta vēlēšanām līdz Džo Baidena inaugurācijai 2021. gada janvārī:

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X