Ātrākais veids, kā uzmanifestēt miljonu (7)

Sapņu tirgošanas bizness Latvijā
Foto: Instagram, TVNET kolāža
CopyLinkedIn Draugiem X

Ir viens pavisam vienkāršs triks, kā no nekā uzburt visu, ko jebkad dzīvē esi vēlējusies. Un būsi mūžam laimīga! Tā apgalvo "manifestācijas kouči", kas savairojušies galvu reibinošā ātrumā un savus pakalpojumus piedāvā par astronomiskām cenām. Šie "viedie kouči" apgalvo, ka palīdzēs piesaistīt naudu, un publisko anonīmas atsauksmes par teju vai no gaisa nokritušiem tūkstošiem un ceļojumiem. 

Ir 2023.gada augusts. Esam pieredzējuši divas secīgas globālās krīzes: vispirms globālu pandēmiju, pēc tam Krievijas iebrukumu Ukrainā. Kopš 2022.gada marta Latvijā dzīvojam ar divciparu inflāciju. Astoņus mēnešus inflācija Latvijā pārsniedza 20%, un tikai šī gada jūlijā tā pirmoreiz atkal noslīdēja zem 10% atzīmes (kas, neaizmirsīsim, joprojām ir milzīgs rādītājs). Kā jau visi, arī es no savas algas varu atļauties krietni mazāk nekā pirms tam. Lieli rēķini, grūti sagremojamas cenas pārtikas veikalos, dārgāka kļuvusi jebkura prece un pakalpojums. Ikviens rūpīgāk apdomā, kur tērēt savu naudu, un ekonomiskā izaugsme bremzējas. Izveidot savu mazo biznesu laikā, kad apkārtējie skaita katru eiro, – ļoti riskanti. Hipotekāro kredītu procentlikmes sasniegušas sen nebijušus augstumus; vieni maksā milzīgus procentus, kamēr citiem savs mājoklis vēl kādu laiku paliks nerealizēts sapnis, it kā ar stagnējošajām algām vēl nepietiktu.

"Agate, ko Tu domātu, ja es Tev teiktu, ka ŠEIT UN TAGAD pastāv realitātes versija, kurā visi Tavi lielākie sapņi un vēlmes JAU IR TAVI?!" jautā e-pasta kastītē iekritusī vēstule no Latvijas pazīstamākās manifestācijas guru Lienes (īstajā vārdā Jeļenas) Uresinas.

"Nu lūk, uz brīdi iztēlojies, ka kaut kur Visumā ir tāda Tevis versija, kura jau dzīvo Tavu sapņu dzīvi! Tev pieder veiksmīgs bizness… Tev ir siltas un sirsnīgas attiecības ar ģimeni… Tev nekad nav jāuztraucas par sava bankas konta atlikumu… Bet… kā kļūt par tādu sevis versiju ŠAJĀ REALITĀTĒ? Sāc ar to, ka vienkārši apzinies - tas ir iespējams!"

Jautāsi, kā tas ir iespējams? Pavisam vienkārši: nopērkot Uresinas "Bagātības formulas" kursu par nepilniem 1700 eiro. Taču par naudu neraizējies, jo, kā norāda Uresina, astoņu iepriekš ierakstītu lekciju patiesā vērtība ir 2700 eiro, četras tiešraides ar iespēju uzdot jautājumus ir 4000 eiro vērtas, bet dalībnieču "Telegram" grupiņa – vispār nenovērtējama. Tā ka patiesībā Liene šo iespēju tev teju vai dāvina!

Un viņa nav vienīgā. "Dažas dienas pēc izaicinājuma man kā no gaisa nokrita 20 000 [eiro]", "Vīrs loterijā laimēja piecciparu skaitli", "Kontā iekrita summa. No nezināma maksātāja. Neviens neko nezin, banka saka lai priecājos" – tā vēsta Zanes Milzarājas publicētās atsauksmes no sievietēm, kuras esot izgājušas viņas "Naudas izaicinājumu". Tas, tāpat kā Uresinas "Bagātības formula", sola ar manifestācijas palīdzību iedot iespēju sākt jaunu, pārtikušu dzīvi, kur nekā netrūkst. Taču par pieticīgāku cenu – 11,11 eiro.

Kā es mēģināju manifestēt

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu