"Turības" Uzņēmējdarbības vadības fakultātei jauna dekāne

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Biznesa augstskola Turība
Biznesa augstskola Turība Foto: Publicitātes foto

Līdz ar jauno mācību gadu par biznesa augstskolas "Turība" Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekāni kļūs līdzšinējā Komercdarbības katedras docente, socioloģe, sertificēta mediatore Dr.sc.soc Evija Kļave, informēja "Turība" pārstāve Vineta Vītoliņa.

Kļave kopš 2020.gada pasniedz studiju kursus "Turība" Uzņēmējdarbības vadības fakultātes bakalaura un maģistra studiju programmu studentiem. Savukārt vadītājas pieredzi jauna fakultātes dekāne ieguvusi, esot nodibinājuma "Baltic Institute of Social Sciences" valdes locekle un vadošā pētniece, nacionālu un starptautisku projektu vadītāja, kā arī Sertificētu mediatoru padomes priekšsēdētāja.

Papildus dekānes un docētājas pienākumiem Kļave turpinās vadīt Sertificētu mediatoru padomi un pārstāvēt Latviju kā neatkarīgā eksperte un koordinatore Eiropas Komisijas Eiropas sociālās politikas analītiskajā tīklā.

Vakance uz Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekāna amatu kļuva aktuāla, kad līdzšinējā dekāne Zane Driņķe kopš šī gada jūlija tika ievēlēta par "Turības" rektori.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu