Ukrainas aizsardzības ministrs piešķīris Ogres novada domes priekšsēdētājam apbalvojumu (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Oleksijs Rezņikovs
Oleksijs Rezņikovs Foto: Ogres Novada pašvaldība

Ukrainas aizsardzības ministrs Oleksijs Rezņikovs izteicis pateicību un piešķīris apbalvojumu Ogres novada domes priekšsēdētājam Egilam Helmanim (NA), vēstīja pašvaldības preses sekretāre Baiba Trumekalne.

Pagājušajā sestdienā Ogre svinēja pilsētas svētkus, kuros piedalījās arī Ukrainas delegācija, tostarp karavīri, kuri vēl pirms pāris nedēļām atradās frontē.

Izsakot pateicību, ukraiņu delegācijas vadītājs nodeva Helmanim Ukrainas aizsardzības ministra Rezņikova pasniegto apbalvojumu "Par sadarbību ar Ukrainas bruņotajiem spēkiem".

Pateicoties par apbalvojumu, Helmanis uzsvēra, ka tā ir atzinība visiem, kuri ziedojuši savu laiku un līdzekļus, lai sarūpētu automašīnas, medicīnas preces, citu palīdzību kara skartajai Ukrainai. Domes priekšsēdētājs iepazīstināja pasākuma dalībniekus ar cilvēkiem, bez kuriem šī palīdzības sniegšana nebūtu iespējama.

Šī nav vienīgā Ukrainas atzinība Ogres novada iedzīvotājiem un pašvaldības vadībai. Pateicībā par sniegto atbalstu, Sevčenko vārdā nosauktā universitāte Černihivā 28.jūnijā Helmanim piešķīra goda profesora titulu.

Pilsētas svētku laikā turpinājās ziedojumu vākšana Ukrainai. Aicinājumu ziedot savās uzrunās vairākkārt uzsvēra arī Ogres novada vadība.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu