Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Atklāti. Pozas seksā, kuras vīriešiem tīk vismazāk... (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Tas varētu no malas izklausīties kā absolūtākie meli vai muļķības, bet, jā, pastāv seksa pozas, kuras mūsu vīriešiem, izrādās, ir mazāk tīkamas par citām. Kuras tās ir? Un kāpēc? Puiši ir atklāti!

Kā zina teikt seksologi, Kamasūtras simtiem seksa pozu piedāvājumā ir vien dažas pozas, kuras ir īpaši tīkamas abiem dzimumiem. Un tas ir tikai dabiski, jo mūsu ķermeņi taču ir ļoti atšķirīgi. Vēl vairāk - ja vienam vīrietim konkrēta poza liek sasniegt septītās debesis, tad citam tā šķitīs garlaicīga vai pat neērta.

Lai vai kā, daži puiši dalījās pieredzē, kāpēc vienas seksa pozas ir ne tik tīkamas kā citas un kuras tās ir.

1. Stāvus poza

"Neciešu darīt to stāvus, ja draudzene ir ar seju pret mani. Mīlēties stāvus, kad esi partnerei aiz muguras, ir brīnišķīgi, bet, ja tas ir pretēji, tas vairs nešķiet forši. Tas nozīmē smagu darbu un mazu «samaksu» baudā. Un, ja vēl draudzene nav viegla kā pūciņa, tas vispār var izvērsties murgā..." (Gatis, 35 gadi)

2. Pārāk agresīva jātniece

"Kuram vīrietim gan nepatīk jātnieces poza, ja abi partneri spēj vienoties ritmā un ātrumā, kas patīkams ir abiem. Reiz piedzīvoju ko tādu, kas man lika apzināties savas dzīves lielākās bailes - par salauztu dzimumlocekli. Tas notika brīdī, kad mana partnere šajā pozā kļuva pārlieku aktīva savās kustībās. Man tobrīd visa iekāre pazuda, jo domāju par iespējamām sekām..." (Modris, 29)

3. Kad 69 pārvēršas par apsēšanos....

"...jā, nenoliegšu, man patīk veikt orālo seksu savai sievietei, kā arī 69 vai vienlaicīga orālā apmierināšana ir pikants pasākums, bet ir viens bet... Sievietes nereti izdomā, ka pēc 69 pozīcijas viņas apsēdīsies ... jā, man uz sejas, un tas man sāk nepatikt. Būšu tiešs - man tad trūkst elpas. Labāk šo prieku viņai darīt no citas pozīcijas." (Harijs, 30)

4. Karotes tikai zupas ēšanai!

"Man nepatīk šī karošu būšana jeb poza, kad esi cieši piekļāvies viņai no mugurpuses guļus pozīcijā. Vistrakāk, kad jādomā, ko darīt ar otru roku. Man to nekad nav kur likt - ne jau atspiedīšu galvu pret to... Man šķiet pilnīgi tizls izgudrojums, kas arī no trešās personas skatpunkta izskatās pēc tādas tārpu locīšanās..." (Sandis, 33)

5. Misionāru poza - kaut kas pensionāriem

"Tas taču garlaiko. Uz viņas seju varu paskatīties, arī ēdot pusdienas vai tāpat stāvot uz ielas. Saprotu, ka it kā sievietes šādi var izjust ciešāku kontaktu un dziļākas sajūtas, bet no vīrieša skatpunkta tas ir galīgi garām. Protams, es to daru, bet drīz vien mēģinu pāriet uz pozu, ko ar acīm varu aplūkot labāk." (Jānis, 26)

6. ...tikai tagad neatlaidies!

"Prātā nāk poza, kas man patiesībā ļoti patīk - apgrieztā jātniece, kad viņa to dara ar skatu pretējā virzienā. Tas viss ir forši un arī skats uz viņas pēcpusi ir smuks, bet ir viens sīkums, kad sievietes izdomā atgulties uz mana vēdera... Tad es tikai varu iedomāties, ko mans penis domā par šo visu... Labi, ja viņa ir nogurusi, lai atlaižas, bet labāk to darīt man blakus uz gultas matrača...." (Kārlis, 34)

7. Mašīna... pikanti, bet neērti...

"Man, piemēram, ļoti interesants šķiet sekss mašīnā. Tā ir cita vide ārpus ierastajām četrām sienām, tuvāk dabai, vietās, kur parasti neko tādu nedarītu. Kaitina tikai tas, ka mašīnā to darīt ir ārkārtīgi neērti. Sākot jau ar izģērbšanos, kaut vai daļēju, un tad vēl pozas jāatrod, jāiekārtojas. Atalgojums jau beigās ir, bet nu, bez sviedriem pie tā netikt!" (Pauls, 29)

8. Sekss nav joga

"Patiesībā man patīk visas pozas, kuras neliek domāt par kaut ko citu vai lieku. Domāju, ka pat lieki pieminēt to, ka zobus mineta laikā mēs sajust nevēlamies, vai arī, ja sieviete neizmanto rokas mineta laikā, ir slikti. Nepatīk, kājās stāvot, turēt sievieti sev virsū. Nav jautājums par to, vai tas ir grūti vai viegli. Tajā brīdī visas domas ir nevis uz baudas sniegšanu/saņemšanu, bet gan par to, lai nenomestu un nenogāztos. Šis ir daudz patīkamāk stāvot dušā un atspiežot sievietes muguru pret sienu. Sunīšu poza var būt diezgan nepatīkama, ja pamats zem kājām ir par mīkstu/cietu/neērtu vai arī mūsu garumi kaut kādā mērā nesakrīt. Daudz labprātāk mīlēju sievieti no aizmugures, kamēr stāvam kājās. Nepatīk neviena no pozām, kur būtu jāizlauž pāris ribas un mugurkauls, lai tās izpildītu. Sekss nav jogas nodarbība, bet gan baudas sniegšana un gūšana." (Mārcis, 43)

Padalies komentāros arī savā pieredzē!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu