Avots: Prigožina otra lidmašīna izlidojusi uz Azerbaidžānu (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: MAXIM SHEMETOV/REUTERS

Krievijas militārā grupējuma "Vagner" vadītāja Jevgeņija Prigožina otrā lidmašīna izlidojusi uz Azerbaidžānas galvaspilsētu Baku no Vnukovas starptautiskās lidostas, informē "NEXTA".

Pagaidām nav zināms, kas atrodas lidmašīnā.

TVNET jau vēstīja, ka Jevgeņijs Prigožins trešdien, domājams, gājis bojā, nogāžoties lidmašīnai Krievijas Tveras apgabalā. Katastrofā dzīvību zaudēja visi 10 cilvēki, kas atradās lidmašīnā, viņu vidū vairāki "Vagner" komandieri.

Prigožina telefons ir atrasts viņa lidmašīnas katastrofas vietā, ziņoja telekanāls "Al Jazeera", atsaucoties uz "Vagner" ziņu avotu.

"Telegram" kanāla "VČK-OGPU" ziņu avots pastāstīja, ka tikai naktī sākās katastrofas vietas un bojāgājušo līķu apskate, jo pirms tam tur strādāja sapieri un tika gaidīta Krievijas Izmeklēšanas komitejas un Federālā drošības dienesta darbinieku ierašanās no Maskavas.

Pēc mirstīgo atlieku apskates tās aizvestas uz Tveru, kur no rīta tika veikta atpazīšanas procedūra. Vairuma mirstīgo atlieku oficiālai atpazīšanai vajadzīga DNS analīze.

Prigožina lidmašīnas katastrofas vietā ir atrasti 10 līķi, kas atbilst lidmašīnā bijušo cilvēku skaitam, pastāstīja ziņu avots ārkārtas dienestos. Meklēšanas operācija jau ir pabeigta.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu