Velosacensību laikā Zemgalē būs ierobežota satiksme

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Latvijas Valsts ceļi

Nedēļas nogalē velosacensību dēļ uz vairākiem autoceļiem Zemgalē noteikti satiksmes ierobežojumi, un satiksmi tur organizēs policija, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Daudzdienu velobraukšanas sacensības Dobeles apkārtnē - Jelgavas, Tērvetes un Auces virzienā - notiks no šodienas plkst.10 līdz svētdienas, 27. augsta plkst.14 .

Sacensību laikā paredzami satiksmes ierobežojumi uz autoceļiem Jelgava–Tērvete–Lietuvas robeža (P95), Pūri–Auce–Grīvaiši (P96), Dobele–Bauska (P103), Tukums–Auce–Vītiņi (P104), Pūri–Bramberģe–Ginduļi (V1059), Dobele–Krimūnas–Zaļenieki–Ūziņi (V1098) un Dobele–Īle–Auce (V1128).

Sestdien, 26. augustā, no plkst. 13.30 līdz 17.30 Iecavas apkārtnē tiks ierobežota satiksme uz autoceļiem Iecava–Baldone–Daugmale (V9), Piebalgas–Dzelzāmurs–Ratstrauti (V5) un Stūri–Ziemeļi (V1010).

Vienlaikus visā Latvijas teritorijā turpinās ražas novākšana un labības kulšana, tāpēc uz autoceļiem ir vērojams lielāks lauksaimniecības lielgabarīta tehnikas skaits, atgādina LVC.

Valsts ceļu tīklā turpinās arī būvdarbu sezona. informācija par aktuālajiem būvdarbu posmiem un satiksmes ierobežojumiem apskatāma LVC mājaslapā "www.lvceli.lv".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu