VIDEO “Palīdzat un pi*at viņai pa galvu!” Rīgā grupveidā piekauta "Tik Tok" influencere (33)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Telegram ieraksta

Sociālajos tīklos izplatījies vardarbīgs video, kā četru jaunu cilvēku grupējums uzbrūk sievietei, aiz matiem noraujot zemē, sperot viņai pa galvu un sitot.

Uzbrukums noticis 29. augusta vakarā Rīgā, Dzilnas ielā. Valsts policija ziņo, ka cietusī vērsusies policijā par naktī no pirmdienas uz otrdienu nodarītiem miesas bojājumiem. Policija iespējamo uzbrucēju personības ir noskaidrojusi, sākts arī kriminālprocess un izmeklēšana, lai precizētu notikušā apstākļus.

Neoficiāla informācija, kas izplatīta sociālajā tīklā “Telegram”, liecina, ka uzbrucēji esot četri jauni cilvēki, kas cietušajai jau iepriekš bijuši zināmi.

Aizdomās turētie pēc uzbrukuma savos sociālajos tīklos pauduši gandarījumu par nodarīto. Viena no varmākām nodēvē grupējuma dalībniekus par “četriem varoņiem”, kas aizstāvējuši ģimenes godu.

 
 Foto: Ekrānuzņēmums no Telegram ieraksta

Kāds cits uzbrucējs vēsta, ka cietušajai ir jāpriecājas, ka viņš “nebija paņēmis līdzi dzelzs krāsns kruķi ar kuru sievietei uzbrukt”, un ka tagad [pēc sievietes piekaušanas] viņš “naktī gulēšot mierīgāk”.

"Viņai uzreiz pēc piekaušanas vajadzēja zvanīt mentiem un ātrajiem, bet viņa aizgāja mājās, nomazgājās un ziņoja par notikušo tikai nākamajā dienā, tādēļ mums par to [sievietes iesniegumu policijā] nekā nebūs!" vēsta vēl kāda no konfliktā iesaistītajām personām.

Konflikts jauno cilvēku starpā aizsācies sadzīvisku iemeslu dēļ – abas puses apgalvo, ka sociālajā tīklā “Tik Tok” otra puse esot izplatījusi video ar personīgiem apvainojumiem, kas vērsti vienam pret otra ģimenes locekļiem.

Nākas tikai secināt, ka kādā brīdī jaunie cilvēki konfliktu izlēmuši risināt kā deviņdesmitajos gados – pagalmā un ar dūru palīdzību, grupveidā uzbrūkot mazāk aizsargātajam.

Cietusī vērsusies Valsts policijā, kas sākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Ārsta atzinums liecina, ka sievietei ir smadzeņu satricinājums, sejas sasitumi, vairāki ķermeņa sasitumi un virspusēji ādas nobrāzumi.

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu