VIDEO "Kungfu meistari!" Igaunijā divi "ērgļi" izvicina dūres ceļa vidū un paralizē satiksmi (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Kautiņš Igaunijā.
Kautiņš Igaunijā. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Igaunijā lielu popularitāti sociālajos tīklos guvis kāds video, kurā redzams, ka divi autovadītāji izvicina dūres.

"Viņš izkāpa no mašīnas un iesita puisim pa seju," stāsta sieviete, kura kļuva par liecinieku kautiņam starp abiem šoferiem. "Protams, jaunietis sāka aizstāvēties!"

Video sociālā tīkla "Facebook" grupā "EZduni!" parādījies otrdien, 29. augustā. Tajā redzami divi vīrieši, kuri vicina dūres ceļa vidū, tādējādi apturot citu automašīnu satiksmi pie veikala KADAKA Selver, kas atrodas Tallinas pievārtē.

"Visjaukākais video, kādu šodien redzēju," vērtējot kautiņu starp vīriešiem, komentē kāds no soctīkla lietotājiem. "Es zinu šo stilu! Īsti kungfu meistari!" piebilst cits.

"Vīrietis baltajā T kreklā nogrieza mums ceļu un apstājās priekšā. Pēc mirkļa šis pats šoferis atkal bez pagrieziena nekaunīgi nogrieza ceļu, šoreiz jaunajam puisim, kurš brauca ar "Subaru" auto. Viņš uztaurēja šoferim par bīstamo manevru, jo tas radīja avārijas situāciju. Pēkšņi vīrietis ar džipu strauji apstājās ceļa vidū, nolamāja jauno puisi, ka tā esot viņa vaina, un iekāpa atpakaļ savā mašīnā," stāsta notikušā aculiecinieks.

"Piebraucis pie nākamā luksofora, vīrietis baltajā kreklā atkal izkāpa no automašīnas un uzklupa jaunajam puisim vispirms verbāli, bet pēc tam iesita viņam pa seju. Protams, jaunietis sāka aizstāvēties. Šajā situācijā bija 100000% vainīgs vīrietis baltajā T kreklā," turpina aculiecinieks.

Neilgi pēc tam pie viņiem pienāca kāds sirmgalvis, kurš atvēsināja iekarsušos prātus.

Video aplūkojams šeit!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu