"Stila patruļa" sākas dramatiski. Pielūdzējs neatnāk un "izbrāķē" pārvērtības (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Pārvērtību raidījums "Stila patruļa" ir atpakaļ! Šoreiz stiliste, grima māksliniece Una Bernatoviča devās uz Kuldīgu un "notiesāja" ainavu arhitekti un nutricioloģi Aigu (47), kura ir gatava atklāt stāstu, kā friziere alkohola reibumā viņai nosvilināja matus. 

Una Aigai izvēlējās sievišķīgi vieglu tērpu šobrīd tik aktuālajā piparmētru krāsā. Aiga jau sen vēlējās izmēģināt tilla svārkus, ko tad arī  stiliste ņēma vērā. 

Foto: Ekrānuzņēmums

Stāsts par Aigas matiem arī traks. "Kad man bija pusaudžu laiks, vēlējos sev ilgviļņus. Kādas ballītes laikā, kad mājās atradās friziere, izlēmām to nokārtot. Friziere bija vieglā alkohola reibumā, un viņa ilgviļņus noturēja mazliet par ilgu, pēc tam viņa izdomāja izmantot difūzeri, kas tajā laikā bija ļoti liels retums," izdedzināto matu stāstu raidījumā pastāsta Aiga. 

Foto: Ekrānuzņēmums

Aiga jau gadu sarakstās ar kādu īpašu vēstuļdraugu no ekociemata un beidzot vēlas viņu satikt. Diemžēl anonīmais pielūdzējs nobijās un viņas jauno stilu sarakstē neatzina par labu.

"Esot klāt, man viss liktos teicami, bet kā bildē izskatās - nepatīk. Tas veido izmainītu - savādāku priekšstatu par tevi. Šādu pagaidām es tevi vēl nepazīstu," neatbraukušais pielūdzējs atsūtīja sms. 

Vairāk skaties te. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu