FOTO un VIDEO DUS sākas degvielas drudzis! Novērotas iespaidīgas rindas, policija regulē satiksmi (9)

Ziņa papildināta
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

Ceturtdien, 31. augustā, degvielas uzpildes staciju tīkli "Circle K", "Virši", "Neste" un "Viada" izsludinājuši akcijas, kā rezultātā konkrētos laika nogriežņos degvielu iespējams saņemt ar atlaidi 15 centi litrā. Portāls TVNET novēroja, ka jau plkst. 14 izveidojušās iespaidīgas rindas vairākās degvielas uzpildes stacijās.

TVNET novēroja, ka pie degvielas uzpildes stacijas "Circle K", kas atrodas Kurbada ielā, Valsts policijas likumsargi regulē satiksmi.

Policija regulē satiksmi pie "Circle K"
Policija regulē satiksmi pie "Circle K" Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Pamatīgas rindas novērotas arī pie DUS "Circle K", kas atrodas pie Jorģa Zemitāna tilta, Aleksandra Čaka un Pērnavas ielu krustojums. Novērots, ka šajā degvielas uzpildes stacijā autovadītājiem norādes dod paša "Circle K" darbinieki.

Nelielas rindas novērotas arī Brīvības ielā esošajā "Circle K", kas atrodas pretim "Evolution Latvia" uzņēmumam.

Foto: TVNET aculiecinieks

Situācija gan gluži pretēja ir "Circle K" uzpildes stacijā pie Prezidenta pils, kur rindas vispār nav.

Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Ceturtdien, 31. augustā, no plkst. 14.00 līdz 17.00 "Circle K Latvia" visās degvielas uzpildes stacijās samazinās degvielas cenu par 15 centiem litrā. Akcija ir daļa no uzņēmuma starptautiskās iniciatīvas "Circle K Day" ("Circle K Diena"), kas pirmo reizi norisinās vairāk nekā 1600 degvielas uzpildes stacijās visā pasaulē. Arī degvielas uzpildes staciju tīkls "Virši" paziņojis, ka ceturtdien no plkst. 8-17 degvielas cena būs samazināta.

Tā kā ekonomiku joprojām ietekmē inflācija un augstās procentu likmes, "Circle K" organizē ierobežota laika akciju kā dāvanu ikvienam auto un moto braucējam, lai kaut nedaudz samazinātu degvielas tēriņus.

Kampaņas laikā degvielas cena tiks pazemināta par 15 centiem litrā no standarta cenas degvielas uzpildes stacijā. Gala cena (ņemot vērā minēto atlaidi) būs norādīta uz degvielas sūkņa un cenu pilona.

"Circle K EXTRA" lojalitātes programmas dalībnieki, reģistrējot EXTRA kontam piesaistītu karti, akcijas laikā papildus varēs saņemt attiecīgā EXTRA līmeņa atlaidi: 1. līmenis – 3 centi/litrā, 2. līmenis – 4 centi/litrā, 3. līmenis – 6 centi/litrā.

"Circle K" aicina izmantot kādu no bezskaidras naudas norēķiniem, jo, pildot degvielu akcijas laikā, jārēķinās ar ilgāku uzgaidīšanas laiku. Laika taupības nolūkos uzņēmums aicina par degvielu norēķināties uzreiz pie sūkņa, izmantot mobilo maksājumu vai apmaksu ar auto numura zīmi, kas tagad pieejama "Circle K" mobilajā lietotnē.

Maksimālais uzpildāmās degvielas apjoms vienam auto ir 100 litri.

Tikmēr "Virši" norāda, ka ceturtdien plkst 8.00-17.00 degvielas cena visā "Viršu" tīklā būs samazināta par 8 c/l. Lejupielādējot VIRŠI mobilo lietotni, būs iespējams saņemt papildu 7 c/l atlaidi un kafiju bez maksas.

Savukārt "Neste" ziņo, ka ceturtdien 12:00-24:00 degvielas cena "Neste DUS" tīklā samazināta par 12 c/l. Ar "Neste privātkarti" kopējais ieguvums būs 15 centi/l. Atlaide spēkā, arī norēķinoties ar "Neste" mobilajā aplikācijā pievienotu "Neste privātkarti".

Arī uzpildes tīkls "Viada Latvija" ziņo, ka no plkst 14:00 līdz 17:00 "Viada" degvielas uzpildes stacijās 15 c/l atlaide visai degvielai ar "Viada Plus" karti vai "Viada Latvija" lietotni.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu