Rīdziniekus aptaujā par suņu pastaigas vietām

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Rīgas iedzīvotājus aizina līdz 23.septembrim paust savu viedokli par suņu pastaigu vietām savās apkaimēs un ieteikt jaunas vietas suņu pastaigu laukumu ierīkošanai, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Lai izveidotu vienotu pieeju jaunu suņu pastaigu laukumu ierīkošanai Rīgas pilsētā, rīdzinieki aicināti paust savu viedokli, piedaloties platformā "iesaisties.riga.lv." publicētajā aptaujā.

Iedzīvotāju aptauja tiks organizēta trijos posmos.

Līdz 13.septembrim, aizpildot elektronisku anketu, rīdzinieki aicināti dalīties ar saviem suņu staidzināšanas ieradumiem, pieredzi, piedzīvotajiem negadījumiem, novērtēt savu zināšanu līmeni par suņu staidzināšanas noteikumiem, kā arī sniegt ieteikumus pašvaldībai, kā uzlabot iespējas pastaigām ar suņiem.

Otrajā posmā līdz 23.septembrim, iedzīvotājiem būs iespēja norādīt konkrētas vietas pilsētā, kur būtu ieteicams ierīkot suņu pastaigu laukumu. Tomēr jāņem vērā, ka pašvaldība var apsvērt suņu laukumu ierīkošanu tikai tai piederošās teritorijās.

Pēdējā posmā tiks organizēts vebinārs, kurā kopā ar pašvaldības pārstāvjiem tiks pārrunāta iedzīvotāju sniegtā informācija un iezīmēti nākotnes plāni par jaunu suņu pastaigu laukumu ierīkošanu. Vebināra norises laiks tiks precizēts oktobrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu