VIDEO Bauskā BMW vadītājs nāvējoši notriec velosipēdistu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pagājušās nedēļas nogalē Bauskā noticis traģisks ceļu satiksmes negadījumā, kurā bojā gājis kāds velosipēdists, vēsta raidījums "Degpunktā".

Dārza iela Bauskā ir viena no centrālajām pilsētas ielām. Tā ir vairākus kilometrus gara un vienā posmā robežojas ar Salātu ielu. Abu ielu krustojums ir labi pārredzams, un to ieskauj četras regulējamas gājēju pārejas, lai velobraucēji un kājāmgājēji droši varētu šķērsot ceļu.

Tomēr 3. septembrī kāds velobraucējs, vēlēdamies ātrāk nokļūt mājās, ielu izdomāja šķērsot tam neatļautā un neparedzētā vietā, kas beidzās ar traģēdiju.

Notikušā aculiecinieks Arnis stāstīja, ka kāds vīrietis gar māju gribēja ar velosipēdu tikt pāri uz savām mājām, kad BMW notrieca viņu. Velosipēds bija samīcīts, aizlidoja zem blakus esošās mašīnas.

Iedzīvotāji, kuri tobrīd atradās mājās, bet nelaimi neredzēja, saka, ka notikušais bija labi dzirdams, jo troksnis, kas radās, velosipēdam atsitoties pret spēkratu, bijis pamatīgs.

Pieminot 70 gadus veco bojāgājušo, negadījuma vietā nolikti ziedi. Likumsargi saistībā ar notikušo ir sākuši kriminālprocesu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu