Desmit nolaidušies eņģeļi: "Victoria's Secret" pasaules tūrē Ņujorkā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AFP/EPA/Scanpix, TVNET kolāža

Ņujorkā, Manhetenas centrā notikusi "Victoria’s Secret" pasaules tūres atklāšana. Uz to bija ieradušās pasaulslavenas modeles - aplūkosim viņas! Pirmizrāde 26. septembrī.

Jaunajā zīmola "seju" grupā būs redzama futbola zvaigzne Megana Rapino, frīstaila slēpotāja Eilena Gu, plus izmēra modele un advokāte Paloma Ešlere, indiešu izcelsmes aktrise Prijanka Čopra, transseksuāļu modele Valentīna Sampaijo, modele un Dienvidsudānas bēgle Aduta Akeče un fotogrāfe, žurnāliste Amanda de Kadeneta.

Vecais "VS" bija patriarhāls, seksistisks, orientēts uz "seksīgumu" un izdabāja vīriešiem. Un tas veicināja “patiešām kaitīgu” vēstījumu nākamajai sieviešu paaudzei," "NYT" savu viedokli pauž futbola zvaigzne Megana Rapino.

"Victoria’s Secret" pasaulslavenais modes šovs mūs priecēja katru gadu no 1995. gada. Tomēr skaistāko modeļu parāde apakšveļā savu norietu piedzīvoja 2018. gadā, kad saasinājās jautājums par seksismu un dzima body positive kustība. Galu galā pieauga spiediens, samazinājās komerciālais lauks un šovu nācās slēgt. Tomēr tagad tas piedzīvo augšāmcelšanos - un šovs būs, turklāt ar pasaules tūri!

"Victoria's Secret" leģendāro supermodeļu, kuru svars nebija lielāks par 50 kg, vietā savās jaunajās kampaņās reklamēs sievietes ar sasniegumiem, nevis kāda noteiktiem auguma parametriem vai skaistuma etalonu. 

Džūlija Foksa

Foto: EPA/Scanpix

Naomi Kampbela

Foto: AP/Scanpix

Emīlija Ratajkovski

Foto: EPA/Scanpix

Vinnija Hārlova

Foto: AP/Scanpix

Prijanka Čopra

Foto: AFP/SCANPIX

Adriana Lima

Foto: AFP/SCANPIX

Džidži Hadida

Foto: AP/Scanpix

Zive Fumudoha

Foto: EPA/Scanpix

Kandise Svanepoela

Foto: EPA/Scanpix

Tailore Hilla

Foto: EPA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu