Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO Jelgavā sieviete bez autovadītāja tiesībām uzbraukusi diviem zēniem (1)

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Jelgavā kāda autovadītāja braukusi bez vadītāja apliecības un izraisījusi šaušminošu autoavāriju, Lapskalna un Kazarmu ielu krustojumā notriecot divus zēnus uz velosipēda, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Vadītāja nepārliecinājās par drošību, šķērsojot gājēju pāreju. Sadursmes rezultātā tika nolauzts spogulis, izsists lukturis un pilnībā sadragāts priekšējais stikls. 

Video: "Degpunktā" sižets

“Skatījāmies pa logu, viens puika palidoja uz sāniem, otrs uz augšu, ļoti liels bija troksnis. (..) Puika, kuram tika izrauts gaļas gabals no kakla, sāka skriet uz sāniem. Viss bija asinīs. Paņēmām viņu, nolikām uz trepēm. Kaimiņiene pieskrēja pie otra zēna, nolika viņu sēžam. Viņš bija tādā šokā, ka sāka skriet uz riteņa pusi,” stāsta notikušā aculieciniece.

Aculieciniece stāsta, ka piebraukušas divas operatīvo dienestu automašīnas un katra uzņēmusi vienu zēnu. Cietušajiem puikām uz diviem mēnešiem nozīmētas rehabilitācijas procedūras.

"Audi" vadītāja pēc avārijas esot centusies izvairīties no atbildības. Aculiecinieces kaimiņienei sieviete lūgusi, lai pasaka, ka viņas vīrs bijis pie stūres. 

Valsts policijā par notikušo uzsākti divi administratīvā pārkāpuma procesi - viens par transportlīdzekļa vadīšanu bez vadīšanas tiesībām un otrs par ceļu satiksmes negadījumu. Notiek arī aktīvas izmeklēšanas process. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu