Aizvadītajā diennaktī Latvijā avārijās cietuši 12 cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Avārija. Ilustratīvs foto.
Avārija. Ilustratīvs foto. Foto: Shutterstock

9. septembrī Latvijā reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki, informē Valsts policija.

Sestdien pieci cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, četri - Kurzemē, bet pa vienam - Latgalē, Vidzemē un Zemgalē. Divi no cietušajiem bija elektroskrejriteņu vadītāji, bet četri - velosipēdisti.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, vakar ap plkst. 17.30 Dienvidkurzemes novada Aizputē bija notikusi vieglās un kravas automašīnu sadursme, pēc kuras bija nepieciešama glābēju palīdzība, lai no vieglās automašīnas vraka atbrīvotu divus cilvēkus un nogādātu viņus mediķu aprūpē.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus vadītājus: pa diviem - Rīgas apkārtnē, Zemgalē un Vidzemē, bet vienu - Latgalē. Pieci aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 166 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 33 autovadītāji, Vidzemē - 67, Zemgalē - 32, Latgalē - 19, bet Kurzemē - 15 autovadītāji. Viens vadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 348 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu