Limbažu novada domes deputāts Zemmers pieņems Saeimas deputāta mandātu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Limbažu novada Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers
Limbažu novada Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers Foto: Evija Trifanova/LETA

Limbažu novada domes deputāts Didzis Zemmers (ZZS) nolēmis pieņemt viņam potenciāli pienākošos Saeimas deputāta "mīksto" mandātu.

Zemmers apstiprināja, ka viņš ir saņēmis piedāvājumu kļūt par Saeimas deputātu un nolēmis to pieņemt. Runājot par darbības jomām, Zemmers akcentēja, ka viņam ir pieredze pašvaldību darbā, tādēļ arī Saeimā viņš vēlētos strādāt komisijās, kuru atbildībā ir pašvaldību jautājumi.

Kā liecina informācija aģentūras LETA arhīvā, Zemmeram kopš 2001.gada ir pieredze Limbažu novada pašvaldības darbā. 2010.gada novembrī viņš jau bija 10.Saeimas deputāts no Zaļo un zemnieku savienības saraksta, arī toreiz iegūstot "mīksto" mandātu, taču jau 2011.gada jūlijā mandātu zaudēja, jo 10.Saeima tika atlaista pēc Valsts prezidenta Valda Zatlera rīkojuma par Saeimas atlaišanu un tautas nobalsošanas rezultātiem. Zemmers ir bijis Limbažu novada domes priekšsēdētājs.

Līdz ar valdības un valdošās koalīcijas maiņu plašas pārmaiņas gaidāmas arī Saeimā, kur darbu sāks vairāki jauni deputāti, kuri mandātus iegūs uz laiku, kamēr kolēģi pilda ministru amata pienākumus, kā arī mainīsies vadība lielākajā daļā komisiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu