FOTO "Nacisma apkarošanas vienība!" Igaunijā plašu ažiotāžu izpelnās BMW ar uzlīmēm krievu valodā (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@Serendipity8488

Sociālajos tīklos daudzu Igaunijas iedzīvotāju neizpratni raisījusi kāda BMW markas automašīna, kas aplīmēta ar uzrakstiem krievu valodā.

Uz automašīnas aizmugurējā stikla uzlīmēts teksts "Es esmu krievs", bet uz autovadītāja durvīm - "Nacisma apkarošanas vienība".

"Kas par h***u?" sociālajos tīklos sašutumu pauduši daudzi iedzīvotāji. Zem ieraksta daudzi ļaudis atzīmējuši policiju, lai tā šo ierakstu pamanītu.

Policijas un robežsardzes departamenta preses sekretāre Annika Maksimova informēja, ka informācija par šo automašīnu nodota likumsargiem. "Ja pilsētā konstatēsim šādu automašīnu, noteikti pajautāsim autovadītājam, kam nepieciešamas uzlīmes, un lūgsim, lai viņš tās noņem," viņa piebilda.

Pērn martā Tallinā novērots līdzīgs incidents, kad tika pamanīta automašīna ar uzlīmētu "Z" burtu uz aizmugurējā stikla. Tāds pats marķējums ir arī Krievijas militārajai tehnikai Ukrainā.

Policijas Ida-Harju izmeklēšanas nodaļas vadītāja Inna Toatere informēja "Elu24", ka policisti runājuši ar automašīnas īpašnieku un viņš piekritis uzlīmi noņemt.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu