Svētdien atcelti astoņi autobusu reisi uz un no Liepājas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pasažieru pārvadātājs AS "Liepājas autobusu parks" svētdien atcēlis astoņus autobusu reisus Liepājas pusē, liecina informācija Autotransporta direkcijas mājaslapā.

Kompānija atcēlusi reisu Liepāja (Kuršu iela)-Grobiņa-Tīsi-Aizpute, kas izbrauc plkst.9, reisu Aizpute-Tīsi-Grobiņa-Liepāja (Kuršu iela), kas izbrauc plkst.12.40, reisu Liepāja (Kuršu iela)-Pāvilosta, kas izbrauc plkst.15.45, reisu Liepāja (Kuršu iela)-Grobiņa-Tīsi-Aizpute, kas izbrauc plkst.16, reisu Aizpute-Tīsi -Grobiņa-Liepāja (Kuršu iela), kas izbrauc plkst.17, reisu Pāvilosta-Liepāja (Kuršu iela), kas izbrauc plkst.17.30, reisu Liepāja-Bernāti-Nīcas centrs-Otaņķu pasts, kas izbrauc plkst.18.30, un reisu Otaņķu pasts-Nīcas centrs-Bernāti-Liepāja, kas izbrauc plkst.19.32.

"Liepājas autobusu parks" skaidro, ka reisi atcelti saistībā ar autobusu šoferu trūkumu.

Jau ziņots, ka "Liepājas autobusu parks" augustā maršruta tīkla daļā "Pierīga" neizpildīja virkni reisu, tostarp lielākā daļa atcelto reisu bija Ķekavas virzienā. Tāpat septembrī atcelti vairāki reisi Ogres apkaimē, kā arī uz un no Liepājas.

Kā ziņots, "Liepājas autobusu parka" apgrozījums pagājušajā gadā bija 17,839 miljoni eiro, kas ir par 15,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās vairākkārt un bija 190 731 eiro.

Pēc Konkurences padomes 2022.gada 29.marta lēmumā par Konkurences likuma pārkāpuma konstatēšanu "Liepājas autobusu parka" darbībās, uzņēmuma mazākuma akcionārs (34,85%) ir Liepājas pašvaldība, bet 59,83% akciju pieder SIA "LAP1R", kas, pēc "Firmas.lv" datiem, pastarpināti pieder Andra Šķēles (67%) un Aināra Šlesera (LPV) (33%) ģimenēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu