Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies visvairāk?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 18. līdz 24. septembrim.

AUNS

Gribēsies pelnīt un gribēsies tērēt. Naudas lietas šonedēļ būs ļoti svarīgas. Koncentrē enerģiju, zināšanas un profesionālās iemaņas jauniem projektiem, lai bankas konts pildās. Par atalgojumu nevajag kautrēties runāt, jo katra darbība ir izmērāma laika un naudas izteiksmē. Kad daudz strādāts, tad vajag sevi un savus mīļos palutināt ar iepirkšanās tūri, restorāna apmeklējumu vai ceļojumu. Nedēļas nogalē svarīga attiecību tēma - neierastas situācijas un daudz jautājumu pašam sev. Nepieņem sasteigtus lēmumus.

VĒRSIS

Jauni plāni un jaunas idejas – tās birs kā no pārpilnības raga. Spēj tikai izvērtēt, kuras derīgas un kuras vien smilšu piļu vērtībā. Tās noderīgās vajag jau tūdaļ īstenot. Mēdz būt tā – ko esi izdomājis, bet laikus neuzsāc, to pārtver kāds cits. Ja esošā situācija profesionālajā jomā tevi neapmierina, tad jāmaina darbs vai jāmeklē jauni sadarbības partneri. Kādam izdevīgi darījumi vai sadarbošanās iespējama ar ārzemju kompanjoniem. Nedēļas nogalē saimniecības darbi, bet, ja dodies iepirkties, tad izvērtē pirkumu lietderību un cenas, lai nesanāk lieki izdevumi.

DVĪŅI

Šonedēļ vari kārtot dažādus lietišķos jautājumus: iestādēs, bankās, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Sagatavo pārliecinošus argumentus un sarunās panāksi sev vēlamo rezultātu. Darbā vai biznesā par iedeju trūkumu nevarēsi sūdzēties, un tās tiks novērtētas. Tikai raugies, lai arī kāds labums materiālā izteiksmē. Tavs prāts atvērts jaunai informācijai, tāpēc derētu papildināt zināšanas. Lai arī kā dzīve iegrozās, tās neviens nevar atņemt. Brīvdienās jauka kopā būšana ar savējiem, sekmīgi saimniecības darbi un sirsnīgas sarunas. Prieku sagādā arī izbrauciens pa Latvijas skaistajām vietām.

VĒZIS

Reizumis mēdz teikt, ka viens nav cīnītājs... Ja šķiet, ka ar kaut ko nespēj tikt galā, tad nekautrējies lūgt palīdzību kolēģiem vai meklēt jaunus sadarbības partnerus. Ir lielisks laiks, lai izveidotos kāda cieša savienība, kas spēj strādāt pie ambicioziem projektiem un gūt peļņu ilgtermiņā. Uz „ātru naudu” gan neceri, jo šonedēļ ikdienas ienākumiem mainīga daba. Patlaban vēlams pietaupīt un ļoti izvērtēt ikdienas tēriņu lietderību. Brīvajā laikā pievērsies izglītošanās jautājumiem: jo vairāk zini, jo lielākas iespējas. Mājas vidē paredzama enerģiska rosība – var pieteikties ciemos radi un draugi, kurus uzņemsi mīļuprāt.

LAUVA

Neatkarīgi no ieņemamā amata vai statusa darbā parādīsi savu autoritāri. Tavs padoms būs tieši laikā un vietā, un palīdzēs atrisināt kādu sarežģītu situāciju. Kādam iespējams jauns darba piedāvājums ar lielisku perspektīvu, savukārt biznesa cilvēkiem var nākties pārvērtēt kādu sadarbību – ļoti iespējams, ka jāmaina partneri, jo attīstība sākusi „buksēt”. Vajag pievērsties jauniem peļņas plāniem. Atsevišķās situācijās labs palīgs būs ne tikai pieredze un loģika, bet arī intuīcija. Brīvdienās ieplāno izbraucienu dabā vai ekskursiju uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm. Vajag jaunus iespaidus.

JAUNAVA

Prātā dažādas domas: pēkšņi sirds ilgojas pēc kardinālām pārmaiņām un jauniem izaicinājumiem profesionālajā jomā. Vari meklēt karjeras iespējas vai atvēzēties biznesā, bet tikai ar apdomu, jo strauji iesāktie projekti var izčākstēt kā pavasara sniegs saulītē. Panākumi un peļņa atkarīga no zināšanām, tāpēc piesakies kursos, apgūsti ko jaunu vai atsvaidzini to, ko jau zini. Nedēļas nogalē atklāsi, ka mājās daudz kas darāms. Izrunājies ar tuviniekiem par ikdienas darbu sadali, lai viss nav uz taviem pleciem. Pretējā gadījumā radīsies stress un tas atsauksies arī uz attiecībām. Brīvajiem cilvēkiem jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

SVARI

Tev piemīt dabas dots diplomāta talants un spēja argumentēt viedokli, kas šonedēļ ļoti noderēs. Labi orientēsies lietišķajos jautājumos un sekmīgi risināsi sarunas ar iestādēm vai sadarbības partneriem. Būs iespējas parādīt savu daudzšķautņainību un spēju neapjukt arī sarežģītās situācijās. Kādam var pavērties spožas karjeras iespējas, bet kādam bizness uzņemt jaunus apgriezienus. Savukārt privātajā dzīvē tāds kā izvērtēšanas laiks. Ja attiecībās kaut kas nav pa prātam, neturi to pie sevis, bet izrunājies ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās un attiecību veidošana var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Nejauša tikšanās ceļā vai internetā.

SKORPIONS

Ļoti ražīga nedēļa. Enerģiski ķersies pie jebkura darba un var gadīties, ka jādara pat vairāki vienlaikus. Te lieliski noderēs tavas stratēģa dotības, jo jāpārskata spēles laukums un kā šaha partijā jāsaprot, kurā brīdī iet ar laidni, kurā ar zirgu un kurā ar dāmu. Izspēlēsi pareizās kombinācijas, un uzvara būs tavās rokās. Svarīgos projektos rūpīgi izvēlies sadarbības partnerus un pievērs uzmanību finansiālam izdevīgumam. Privātajā jomā vari risināt saimnieciskas dabas jautājumus, kas dažādu iemeslu dēļ iekavējušies – īpašuma un zemes lietas, komunālās tēmas, sarunas ar bankām u.tml. Attiecībās daudz romantikas, lidosi pus solīti virs zemes.

STRĒLNIEKS

Loģika un analītiskās spējas šonedēļ būs tavi trumpji, kas diezgan nekļūdīgi ļaus saskatīt izdevīgumu. Ja ir iespējas, iesaisties jaunos projektos un mērķtiecīgi koncentrējies uz peļņu. Darbā nevajag kautrēties runāt par algas pielikumu. Bet, ja kaut kas nav pa prātam, iespējams, pienācis laiks mainīt darbu, profesiju vai pievērsties privātajam biznesam. Brīvdienās satiecies ar draugiem: gūsi jaukas emocijas, būs interesanta domu apmaiņa un saviesīgās sarunās var dzimt jaunas, noderīgas idejas. Sirdslietās jāgādā par saticību - atceries, ka viena pagale nedeg.

MEŽĀZIS

Lietišķa nedēļa un kārtojami dažādi nopietni jautājumi. Tas tev padodas un problēmas nesagādā, vienīgi pastiprināta uzmanībā pievēršama juridiskām niansēm: vienalga vai runa ir par līgumiem darba jomā vai par komunāliem jautājumiem. Galvenais, lai visur ir „stipri papīri”. Svarīgās lietās vairāk paļaujies uz saviem spēkiem, zināšanām un pieredzi, nevis uz citu solījumiem. Brīvajā laikā ar sirdi un dvēseli nodosies mīļotajam hobijam. Tāpat arī daudz darīšanu ar savējiem. Ģimene, māja un radinieki tev vienmēr bijuši svarīgi, tāpat kā rūpes par dzimtas lietām kopumā. Viņi būs arī tavs atbalsts un uzmundrinājums, ja darbu virpulī sāks izsīkt spēki.

ŪDENSVĪRS

Par Ūdensvīriem dažkārt mēdz teikt, ka viņi ir tādi kā nākotnes cilvēki. Tev piemīt talants profesionālajā jomā apjaust un saskatīt lietas, kas aktuālas būs varbūt tikai rīt vai parīt. Jāizmanto iespējas paplašināt darbību, apsvērt jaunus plānus un ķerties pie visa ar vērienu. Fortūna labvēlīga tiem, kas neslinko, neplātās un cītīgi strādā. Ja esošā nodarbe ir sevi izsmēlusi – vajag virzīties tālāk! Ir iespējas palielināt ienākumus, labs laiks arī ieguldījumiem un uzkrājumiem. Privātajā dzīvē samērā mierīgs laiks. Ja tev ir mīļotais cilvēks, sirdslietu avantūras nešķitīs vilinošas. Arī brīvajiem ļaudīm attiecību veidošanā neko nevajadzētu sasteigt. Ļaujies notikumu plūdumam.

ZIVIS

Var rasties vēlme pēc būtiskām pārmaiņām dzīvē. Iespējams, ka visai nekonkrēta: gribas kaut ko mainīt, bet ko un kā? Tad mierīgi viss jāpārdomā un jāizveido darbības plāns nākotnei. Bez steigas: lai lēnam iezīmējas aprises un viss nostājas savās vietās. Darbā daudz pienākumu, bet papildus neko neuzņemies. Vai arī – tad runā par papildus samaksu. Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas un dvēseles lidojums. Tu proti mīļotajam cilvēkam sagādāt svētkus un dāsnā sirds pretī saņems to pašu. Brīvajiem cilvēkiem strauja iepazīšanās, kas tomēr jāpavērtē ar kritisku skatu. Ģimenē turēsies pie tradīcijām, tikai pārāk neuzspied savu viedokli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu