Noskaties Internetā parādījies video, kā bruņuvilcienā iekrauj Čenuna "Maybach" vizītei Krievijā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ziemeļkorejas diktatora Kima Čenuna bruņuvilcienā ir atsevišķs vagons, kurā tiek pārvadāts viņa "Maybach" spēkrats. Retos kadros izdevies iemūžināt, kā tas tiek darīts.

Sociālajos tīklos izplatījies video, kurā redzams, kā Ziemeļkorejas diktatora bruņuvilcienā tiek iekrauts viņa "Maybach". Kā zināms, pavisam nesen Čenuns viesojās pie kara noziedznieka Vladimira Putina Krievijā.

Spriežot pēc līdzi paņemtajiem spēkratiem, Čenuns īsti neuzticas Krievijas pusei, tāpēc vizītē devās pats ar savu auto un vēl citiem spēkratiem, kas viņu pavadīja.

Jau ziņots, ka Kremlis pagājušajā pirmdienā, 11. septembrī, apstiprināja, ka Vladivostokā tiek plānota Putina tikšanās ar Ziemeļkorejas diktatoru Čenunu. Kims iepriekš bijis Krievijā tikai vienreiz, kad viņš 2019. gada aprīlī apmeklēja Vladivostoku. Arī toreiz viņš brauca ar savu bruņuvilcienu.

ASV laikraksts "The New York Times'' ziņoja, ka Kima un Putina sarunās tiek plānots apspriest Ziemeļkorejas ieroču un munīcijas piegādes Krievijai. Kims cer saņemt no Krievijas mūsdienīgu tehnoloģiju satelītiem un kodolzemūdenēm, kā arī pārtikas palīdzību.

2019.gadā notikušās vizītes laikā Kima sarunas ar Putinu fokusējās uz Ziemeļkorejas kodolprogrammu un ekonomiskās sadarbības pastiprināšanu, bet šīm sarunām nebija konkrētu rezultātu.

Svētdien, 17. septembrī, Ziemeļkorejas diktatora vizīte Krievijā noslēdzās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu