ŅEM VĒRĀ Stājušās spēkā izmaiņas vairākos autobusu maršrutos no Rīgas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas Starptautiskā autoosta.
Rīgas Starptautiskā autoosta. Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien, 18. septembrī, stājušās spēkā izmaiņas vairākos reģionālo autobusu maršrutos, kas savieno Rīgu ar Liepāju, Aizputi, Kuldīgu un Pāvilostu, informē Autotransporta direkcija (ATD).

Izmaiņas veiktas, lai nodrošinātu skolēniem ērtāku nokļūšanu izglītības iestādēs un iedzīvotājiem iespēju doties uz darbu vai ārstniecības iestādēm.

Reģionālās nozīmes maršrutā Rīga-Liepāja dažādu reisu kustības grafikos tiek iekļautas vairākas pieturas, tostarp reisā plkst.6.35 no Liepājas pasažieri turpmāk varēs iekāpt un izkāpt pieturā "Rudbārži" Skrundas pagastā, tāpēc galapunktā Rīgā autobuss pienāks piecas minūtes vēlāk - plkst.10.25.

Tāpat divos reisos no Rīgas iekļauta pietura "Batari" Dobeles novada Jaunbērzes pagasta - plkst.13.20 un plkst.13.55, kā arī pietura "Lankas" Durbes pagastā iekļauta trīs reisos no Liepājas autoostas - plkst.8.35, plkst.10 un plkst.13.05, kā arī trīs reisos no Rīgas starptautiskās autoostas - plkst.9.15, plkst.18 un plkst.19.40.

Arī maršrutā Rīga-Aizpute reisa no Aizputes plkst.7.40 kustības sarakstā iekļauta pietura "Batari".

Reģionālās nozīmes maršrutā Rīga-Kuldīga-Pāvilosta divu reisu kustības grafikos - no Pāvilostas plkst.4.30 un no Rīgas plkst.15 - pietura "Spuņupe" ir pārsaukta par "Spuņciems" un pieturas "Silmas" nosaukums turpmāk būs "Silmalas".

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina AS "Liepājas autobusu parks". Izmaiņas Autotransporta direkcija saskaņojusi ar Rīgas plānošanas reģionu un Kuldīgas un Dobeles novadu pašvaldībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu