Noskaties "Porsche" uz Vanšu tilta izraisa avāriju un aizbēg. Šoferis, iespējams, mēģinājis melot (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdien, 18. septembrī, Rīgā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā, iespējams, avārijas izraisītājs aizbēdzis no notikuma vietas.

Sociālajos tīklos aculiecinieka paustā informācija liecina, ka "Porsche" neesot devis ceļu "Toyota" spēkratam un izraisījis sadursmi. "Pie stūres sēdēja jauna meitene bez tiesībām. Mēģināja sarunāt, lai nesaucu policiju un meloju par to, kurš sēdējis pie stūres. Pēc brīža atnāca trešā persona, piesēdās pie stūres un aizbrauca prom. Policija izsaukta."

Valsts policija portālam TVNET norādīja, ka vakar, 18. septembrī, ap pulksten 17.30 Rīgā, Krišjāņa Valdemāra un Citadeles ielu krustojumā pēc policijas rīcībā esošās informācijas pagaidām nenoskaidrots automašīnas "Porsche" vadītājs, veicot labā pagrieziena manevru, izraisīja sadursmi ar automašīnu "Toyota".

Pēc negadījuma "Porsche" vadītājs aizbrauca no negadījuma vietas. Par ceļu satiksmes negadījuma faktu un notikuma vietas atstāšanu Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un izmeklē negadījuma apstākļus.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu