Slavenību frizieris par botoksu un filleriem: es negrasos apstāties (1)

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Frizieris un stilists Kristaps Slakteris-Zvejsalnieks ir no retajiem vīriešiem, kuri brīvi runā par skaistuma manipulācijām, kādas veikuši laba izskata vārdā. Raidījumā "Zilonis studijā" sabiedrībā populārais frizieris pastāsta par tām.

Botoksu Kristaps sāka lietot diezgan agri: "Man bija ļoti liels diskomforts, ka es svīstu. Ne grumbu dēļ. Man nevajadzēja neko izmainīt sejā. Man tika veiktas injekcijas gan galvā, gan padusēs, lai nesvīstu."

Tālāk TV 3 raidījumā frizieris atklāj pārējās manipulācijas skaistuma vārdā.

"Es esmu veicis mikropigmentāciju. Vietās, kur man ir izkritis celiņš, ir uztetovēts. Esmu atnācis ar uzzīmētiem matiem. Arī tā saucamais vertekss, kur mati krīt ārā pakauša zonā, varu atklāt, ir aizkrāsots. Un tas man transplantācijas soli attālina,” TV3 sarunu šovā “Zilonis studijā” stāsta Slakteris-Zvejsalnieks.

Foto: Publicitātes foto

Kristapam bez skaistuma injekcijām veikta arī ādas un matu atjaunošana ar plazmu. "Tā ir ļoti sāpīga un tuva matu transplantācijai. Plazma ir ļoti bieza, un tu jūti, kā caurdur ādu ar adatu."

Frizierim vēl veikta karboksiterapija jeb “gāzes” injekcijas, kuru pamatā ir oglekļa dioksīda ievadīšana zemādā. "Tas palīdz uzturēt ķermeni jaunu," skaidro Slakteris-Zvejsalnieks. "Ja tu uztaisu fillerus, tie iziet un āda kļūst ļengana, turpretī CO2 sūta visas labās barības vielas, lai ķermeni atjaunotu. Roku āda ir tā, kur visvairāk CO2 der, lai tā paliktu jauna," stāsta frizieris.

Frizieris neslēpj – viņš šajā ceļā ir gatavs iet vēl tālāk: “Es jau kādu laiku esmu gatavs skalpelim, tikai nevaru atrast meistaru."

Vairāk uzzini raidījumā "Zilonis studijā".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu