Vientuļais tēvs: uzzināju, ka māte dēlu ir atdevusi bērnunamā

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sarunu šovā “Zilonis studijā” pieredzes stāstā, kā audzināt bērnu vienam pašam, dalās vientuļais tēvs Zintis Grīviņš.

Sākumā ar sievieti, kura vēlāk viņam dāvāja dēlu, dzīve bija laimīga, viss bija labi līdz brīdim, kad pieteicās bērns. Tad attiecībās sākās nesaskaņas un tās izjuka. Pirmos trīs dzīves gadus dēls dzīvoja pie mammas, bet Zintis esot pelnījis naudu un rūpējies, cik spējis. "Bet tad es uzzināju, ka esmu to lieki viņai sūtījis.”

"Kas viņai prātā notika, es nepateikšu, jo nebiju klāt. Varbūt netika ar kaut ko galā. Un tad viņa no bērna atteicās. Viņam palika trīs gadi, kad man atnāca ziņa no bāriņtiesas. Tad man bija pilnībā viss jāmet pie malas un jāatgūst dēls," stāsta Zintis.  "Man bija jāpierāda sava atbildība par to, ka tas ir mans bērns."

"Daudziem ir šaubas par tēviem un vīriešiem kā tādiem – ka viņi būtu atbildīgi. Es jau no pirmās dienas sapratu, ka būšu tētis. Bija tāds pozitīvs vilnis. Visa dzīve uzreiz pārslēdzās, un bija skaidrs – man ir jāuzņemas konkrēta loma," raidījumā atceras vīrietis. 

Tagad puika ir 14 gadus vecs, un Zintis nav gatavs ne mirkli no dēla atkāpties. Tagad Zintis sācis arī attiecības.

Jautāts, vai dēla māte ir parādījusies pie apvāršņa, Zintis saka: "Nē. Bērns arī pat īsti vairs nejautā par viņu, jo mums pēdējā mēģināšana kaut ko labot attiecībās starp bērnu un māti iznāca diezgan smaga. Es nezinu, kas viņai… Viņai nāca nākamais bērniņš ar citu puisi un dēls vairs nebija tik svarīgs. Tas ir mans secinājums par viņu."

Vairāk uzzini raidījumā "Zilonis studijā".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu