Ieva Florence-Vīksne: sastrīdējušies gulēt nekad neejam

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Aktrise Ieva Florence-Vīksne raidījumā "Zilonis studijā" stāsta par strīdiem ģimenē un kā ar tiem tiek galā. 

"Vienu reizi es esmu dusmu karstumā sasitusi savu mīļāko bļodu. Bet tad es biju ļoti "karsta". [..] Bija klusums strīda brīdī, es piecēlos un sadauzīju bļodu. [..] Bet pēc tam raudot pati arī lasīju lauskas," par temperamentu strīdos atzīstas Ieva.

Aktrises versija par strīdu nozīmīgumu ir vairāk pozitīva: "Ja mēs strīdamies, tas ir pozitīvi, jo mēs vēlamies kaut kur tālāk iet, kaut ko mainīt, kaut kur virzīties. Un vajag parīvēties. Vajag."

Kāda ir pāra recepte? "Nedrīkst iet gulēt sastrīdējušies. Vai arī neejam tad gulēt. Citreiz tas ir mokoši – es jau miegu, viņš saka: nē, izrunāsim. Likums, pie kā mēs turamies."

Vai aktiera profesija neiejaucas strīda uzliesmojumos? "Vienreiz sevi pieķēru, ka esmu sākusi runāt ar izrādes tekstiem. Sapratu, ka es jau vairs sev neticu, tad es sasmējos un vīrs saprata, ka kaut kas nav. Iespējams, tas bija no izrādes "Kaisles vilciens", iespējams.. Kādreiz jau ko gadās atnest mājās, bet pēdējā laikā vairs tā nav. Tagad vairāk apsēžamies, izrunājam un padiskutējam.

Vai nauda ir jūsu strīda iemesls nr.1? "Mēs esam saskaņojuši vērtību sistēmas. Nauda ir svarīga, bet tā nav pamatvērtība, uz ko mēs tiecamies un kas mums sagādā laimi."

Vairāk uzzini raidījumā "Zilonis studijā".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu