Konference sievietēm ''Par un Ap Sievieti''

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Konference ''Par un Ap Sievieti''  apvieno biznesu, garīgo izaugsmi, fiziskās aktivitātes, tēmas par seksu, veselību, apģērbu, un pats galvenais - gan lektores, gan apmeklētājas būs tikai sievietes!

''Par un Ap Sievieti'' konferencē uzstāsies 18 lektores no šādām jomām: grafoloģija, psihosomatika, psihoterapija, fitness, personīgās finanses, biznesa finanses, ģērbšanās stils, numeroloģija, sejas kopšana, aromterapija&pirts terapija, seksoloģe, reproduktīvā veselība, sevis prezentēšana, stāja&gaita, tantra un garīgā veselība.

"Vēlamies sniegt iespēju sievietēm divu dienu laikā ieskatīties sevī no galvas līdz kājām; no iekšas uz āru, iespējams, saprast, kuras jomas vēlētos uzlabot, vai tieši atrast atbildes uz jau ilgstoši esošu jautājumu, lai sieviete justos piepildīta, laimīga un vērtīga sev!" stāsta konferences organizatores.

Šo pasākumu rīko divas entuziastes, kuras apmeklē kursus, lekcijas, vērstas uz personīgo izaugsmi, un vēlas katrai sievietei dot iespēju pilnveidot sevi, sapulcinot lektores vienā telpā. 

Konference norisēs Bellevue Park Hotel Riga, 30. septembrī un 1.oktobrī. 

Biļetes

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu