Slepkavība Londonā: pusaudzis sadūris meiteni, iespējams, atraidījuma dēļ (4)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: dpa/scanpix

Trešdienas rītā Londonā ceļā uz skolu tika nodurta 15 gadus veca meitene. Saistībā ar slepkavību tika aizturēts 17 gadus vecs puisis, kurš saskaņā ar aculiecinieku stāstīto pirms tam esot mēģinājis iedot ziedus vai nu meitenei, vai arī viņas draudzenei, vēsta raidorganizācija BBC.

Pusaudzis tika aizturēts plkst. 9.21, apmēram stundu pēc slepkavības

Aculiecinieki stāsta, ka esot izcēlies strīds, kad meitene ar draudzenēm izkāpusi no autobusa un puisis mēģinājis iedot ziedus. Pēc tam viņš sadūra meiteni kaklā. Autobusa šoferis un garāmgājēji mēģināja glābt meitenes dzīvību, taču nesekmīgi.

"Es braucu citā autobusā," stāsta kāda aculieciniece. "Kad no tā izkāpu, redzēju, kā viņu mēģina atdzīvināt. Viņu turēja autobusa šoferis un kāda sieviete. Ārkārtas dienesti jau bija ieradušies, kad gāju atpakaļ."

Taču par notikušā motīvu pagaidām zināms maz, un Londonas policija aicinājusi atsaukties ikvienu, kam ir kāda informācija, fotogrāfijas vai video. 

Kroidonā - rajonā Londonas dienvidu daļā, kur notika slepkavība, - nolikti ziedi un kartītes. 

Meitenes skolas pārstāvji pauduši "dziļu šoku par mīlētas un augstu vērtētas draudzenes un skolnieces nāvi". Skolas pārstāvji izteica līdzjūtību meitenes ģimenei. 

Meitene plašsaziņas līdzekļos raksturota kā "fantastiska jauniete", kurai paticis jokot un kurai priekšā bijusi spoža nākotne.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu