Elīna: Esmu par vienas nakts sakariem, bet ar šādiem noteikumiem... (13)

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sarunu šovā "Zilonis studijā" tiek cilāts temats, par ko viedokļi sabiedrībā dalās teju pretēji. Tomēr Elīna pieskaitāma pie tiem, kas visam ir par vidu: "Esmu noteikti par vienas nakts sakariem, bet ar priekšnoteikumiem." Uzzinām, kādi tie ir!

"Numurs viens – tev jābūt apzinātam, tev jāsaprot, ko tu dari. [..] Piemēram, es. Es gribu saprast, kas “lācītim vēderā”, kur ir tā kaisle, par ko no bērnības lasām grāmatās vai redzam filmās. Kā atrast to, ka tev smadzenes "šauj ārā", orgasms ir fantastisks. Ja es attiecībās to neatrodu, es eju vienas nakts sakaros, satieku pēc iespējas dažādākus cilvēkus, bet apzinos, ka es tur eju un tā nebūs mīlestība, es nemeklēju sev princi baltā zirgā. Tātad būt apzinātam,” "Zilonis studijā" par vienas nakts sakaru pirmo noteikumu izsakās Elīna.

Foto: Zilonis studijā

Priekšnoteikums nr.2, Elīnasprāt, noteikti ir būt skaidrā - nedarīt to alkohola reibumā. 

"Diemžēl realitāte ir tāda, ka tad, kad mēs esam jaunāki, mēs ejam uz klubiem, bāriem, parasti jaunieši piedzeras un vienas nakts sakars kaut kur notiek, bet tas galīgi nav apzināts," skaidro Elīna. Kā trešo priekšnoteikumu viņa norāda drošību, kontracepciju, kas arī "iet roku rokā" ar apzinātību.

Protams, raidījumā tika jautāts par Elīnas pieredzi "vienas nakts sakaros". "Neesmu skaitījusi, bet vienas nakts sakari ir, es nezinu. Piecdesmit, simts. Es neskaitu, vairs arī nevaru atcerēties, un laikam nekad arī to neskaitīšu," uzsver Elīna. 

Lasi arī interviju ar Elīnu par brīvajām attiecībām tiešsaistes žurnālā "Klik".

Par interesanto tematu vairāk skaties raidījumā te.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu