Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ uzsmaidīs mīla?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Mariia Boiko/Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 2. līdz 8. oktobrim.

AUNS

Būt visur pirmajam, sākt procesus un vest aiz sevis citus – tas tev izdodas ļoti lieliski. Radīsies idejas un plāni, var parādīties kompanjoni, bet esi vērtējošs, jo varbūt kādās situācijās sākotnēji viss nav tā, kā izskatās. Greizo spoguļu attēli parasti ir mānīgi. Iespējams vilinošs piedāvājums, bet noteikti jāizvērtē arī finansiālais guvums. Kā mēdz teikt: katrai naudai ir sava cena. Lielāka peļņa, ja izmantosi iespējas, ko sniedz mūsdienu tehnoloģijas. Sirdslietās šis un tas pārdomājams. Par to, kas tev šķiet svarīgs, izrunājies ar mīļoto. Mājās darāmi rudens darbi: jāsakopj teritorija, jāizšķiro garderobe u.tml.

VĒRSIS

Dienas ritēs uz radošā pacēluma viļņa un tu ar savu aizrautību iedvesmosi citus. Pārfrāzējot kādu nesenā pagātnē populāru teicienu: “Ir tik daudz ideju – kā vēl nekad…” Kaut arī esi par sevi pārliecināts, vēlams uzklausīt arī līdzcilvēku domas, varbūt tajās ir kas vieds un noderīgs. Darbs prasīs enerģiju, bet raugies, lai tā neaiziet tukšgaitā, pildot sīkus darbiņus, kas lielos nevirza uz priekšu. Un neiesaisties strīdos, jo tie var pāriet destruktīvā fāzē. Jaunas vēsmas iespējamas privātajā dzīvē. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās, pāriem – attiecībās atkal jauna dzirksts. Kad gribas atpūsties, tad aicini draugus uz krodziņu vai izklaides pasākumu.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā iespējamas neskaidras situācijas, tāpēc esi maksimāli precīzs – īsi un konkrēti formulē viedokli vai darba uzdevumus, pārbaudi dokumentus un aprēķinus, un svarīgās lietās paļaujies uz loģiku, nevis intuīciju. Tādējādi ne tikai izvairīsies no kļūmēm, bet apliecināsi, ka esi īsts profesionālis. Var pavērties jaunas iespējas, taču noteikti jārunā par finansēm. Kā mēdz teikt: grauds pie graudiņa un labība klētī. Šonedēļ labāk pietaupīt nevis tērēt, jo no konta stāvokļa lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts. Brīvajā laikā daudz pienākumu mājās: jāapdara viss, kas iekrājies, jāpalīdz radiem, jāsaplāno nākotnē paveicamais. Svarīgi jautājumi risināmi sirdslietās.

VĒZIS

Jūtīgi uztversi norises darbā, līdzcilvēku izteikumus un mājinieku garastāvokli. Lai saglabātu sirdsmieru, mēģini mazliet norobežoties no situācijām, kas tevi neskar tiešā veidā. Šonedēļ vajadzētu pievērsties finanšu tēmai. Sekmīgs periods jaunu kontaktu veidošanai un prezentācijām. Sabiedriski saviesīgos pasākumos satiksi interesantus cilvēkus, ar ko izveidot auglīgu sadarbību. Tāpat arī labs laiks mācībām, redzesloka paplašināšanai un jauniem apvāršņiem. Piesakies kursos, apmeklē izglītojošus pasākumus. Nedēļas nogalē mājās saimniecības darbi, taču vajag arī mazliet izklaidēties – kaut kur aiziet vai ielūgt viesos draugus.

LAUVA

Domas diezgan bieži kavēsies pie globāliem jautājumiem un dzīves jēgas meklējumiem. Tādi brīži laiku pa laikam ir vajadzīgi, taču neieslīgsti pesimismā – patiesībā dzīve ir skaista un jādodas uz priekšu. Labi parādīsi sevi profesionālajā jomā, turklāt padarītais dos arī labus augļus materiālā izteiksmē. Ja risināmas sarežģītas situācijas, tad padomā vai kas līdzīgs nav bijis pagātnē. Iespējams, tev jau ir pieredze un nekas jauns nav jāatklāj. Kā teicis Seneka: "Derīgāk ir zināt dažas gudras atziņas, kas vienmēr tev noderēs, nekā zināt daudz, bet bez nekāda labuma." Brīvdienās ar prieku rosīsies mājas saimniecībā, ar prieku gatavosi ziemas krājumus un lutināsi savējos.

JAUNAVA

Ir sena gudrība, ka "atkārtošana zināšanu māte". Tad nu to vajadzētu ievērot un atsvaidzināt zināšanas vai profesionālās iemaņas. Jo plašāks skatījums uz konkrētiem darbiem un pienākumiem, jo lielākas iespējas nopelnīt. Šajā nedēļā būsi arī ļoti komunikabls, ātri sapratīsies ar cilvēkiem un būsi sabiedrības dvēsele. Labs laiks, lai kaut ko mainītu profesionālajā dzīvē, iegūtu jauns sadarbības partnerus vai pievērstos labdarībai. Svarīgas attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku, vēlams sarīkot plašāku radu saietu un dalīties optimismā. Brīvajām sirdīm kaislību karuselis.

SVARI

Darbā var veidoties situācijas, kas tev nav pa prātam – kāds kolēģis slinkojis, kāds bijis paviršs, kāds devies garās brīvdienās, atstājot gūzmu nesakārtotu jautājumu. Gribēsi pateikt visiem visu… Tomēr labāk neiesaisties strīdos, tie nebūs auglīgi, tikai iztērēsi enerģiju. Ja nāk jauns piedāvājums, ir vērts to apdomāt. Ja jūties noguris no rosības, un vēlies, lai visi liek mieru, tad izkārto garākas brīvdienas vai nelielu atvaļinājumu, lai pabūtu vienatnē un mierīgi atpūstos. Nedēļas nogalē vari mazliet parosīties mājas saimniecībā un apciemot tālākus radus. Jāpievēršas arī attiecību tēmai – kaut kas izrunājams un izlemjams.

SKORPIONS

Šonedēļ diezgan kaismīgas diskusijas. Tu esi zinošs cilvēks ar savu viedokli, tāpēc var būt grūti saprasties profesionālajos jautājumos. It īpaši, ja šķiet, ka tikai tev vienam ir taisnība. Pieņem to, ka drīkst domāt arī citādi. Ja spēsi sadarboties, sekmēsies gan darbā un biznesā, gan attiecībās ar līdzcilvēkiem. Labs laiks domubiedru atrašanai un jauniem projektiem. Pievērs gan uzmanību finanšu aspektam, jo iespējamas situācijas, kurās kāds no potenciālajiem kompanjoniem vēlas mazliet "izbraukt" uz tava rēķina. No darbiem brīvajā laikā var aktualizēties attiecību tēma. Ja esi ar kādu kopā, parūpējies par romantisku nedēļas nogali. Brīvajiem ļaudīm iespējama liktenīga iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Jāmērķē augstāk un tālāk... Tev var izdoties iesaistīties jaunos projektos un noslēgt ilgtermiņa vienošanās. Sadarbības partnerus fascinēs tavs dzirkstošais optimisms. Būsi uz pareizā viļņa un iedvesmosi līdzcilvēkus. Uz ātru peļņu gan neceri, bet orientējies uz stabiliem ienākumiem nākotnē. Tautas gudrība vēsta, ka “ātri tikai blusas ķer”. Kaut arī darāmā pilnas rokas, neizdzen sevi līdz spēku izsīkumam, organisms sāks protestēt. Vēlams ievērot pareizu atpūtas un ēšanas režīmu. Brīvajā laikā pievērsies saimniecības darbiem, sapos mājokli, sarīko nedēļas nogales ballīti draudzīgā kompānijā.

MEŽĀZIS

Možs un optimistisks noskaņojums. Gribēsi, lai dienas mazliet vieglākas, lai pienākumu gūzma pārāk nesagulst uz pleciem. Kolēģi vai darījumu partneri var no tevis iespaidoties un tāda liela vaļošanās kopējam darba procesam par labu nenāks. Lietišķajos jautājumos tomēr labāk ieņem stingru pozīciju. Brīvajā laikā lasi, sērfo tīmeklī vai dodies izzinošā braucienā. Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas, virmos kaislības, tomēr dziļi sirds stūrītī tu vēlēsies zināmu lietu kārtību. Svarīgāk nekā citkārt būs tas, lai mīļotais cilvēks respektē tavas vēlmes un ievēro tradīcijas.

ŪDENSVĪRS

Apspriežot darba vai biznesa jautājumus var rasties sajūta, ka kolēģi tevi nesaprot. Un varbūt pat nemaz necenšas. Idejas labas, bet varbūt patlaban neesi kopā ar īstajiem cilvēkiem. Kādu sadarbību var nākties pārskatīt, bet nekas jau nav uz mūžīgiem laikiem: kaut kas beidzas, kaut kas sākas. Esi atvērts kontaktiem, un radīsies iespējas izveidot jaunas pazīšanās. Ko šodien sēsi, to rīt pļausi – tā sena patiesība. Brīvdienās pavadi laiku ar bērniem un sniedz viņiem atbalstu, neliedz padomu un izturies ar izpratni. Mīļums uzlabos attiecības. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar vēlmēm.

ZIVIS

Jāmeklē kompromisi. Viedokļu dažādība ir laba lieta un nedrīkst iestāties pozā, savu piesakot kā vispareizāko. Diskutē, argumentē, uzklausi un tā profesionālajā vidē izkristalizēsies kāda ļoti vērtīga ideja. Turklāt ar labu attīstības potenciālu, kas jau tuvākajā nākotnē pārvērtīsies ausīm tīkamu bankas īsziņu skaņās. Brīvajā laikā vairāk uzmanības velti savējiem. Jaunrade un izdoma uzlabos attiecības - pārsteidz mīļoto ar jauku dāvaniņu, maltīti restorānā vai romantisku izbraucienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu