Noskaties Šoferi Medemciemā ignorē ātruma ierobežojumus. Citus apdzen pat kolonnā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Medemciemā, caur kuru daudzi šoferi īsina ceļu vai apbrauc sastrēgumus, šoferi, kuri pārkāpj ātrumu, nav retums. Vietējie ir satraukušies par savu drošību, vēsta raidījums "Bez tabu".

Cauri apdzīvotajai vietai stiepjas Medemciema iela, pa kuru ir ļoti intensīva satiksme. Šoferus ciemā cenšas piebremzēt ar ātruma ierobežojumu - nedrīkst braukt ar ātrumu, kas pārsniedz 30 km/h. Tomēr ātrums regulāri tiek krietni pārsniegts, liekot vietējiem iedzīvotājiem uztraukties par savu drošību.

Medemciema iedzīvotāja Lidija raidījumam stāstīja, ka ar ļoti daudziem iesniegumiem, arī daudzu vietējo iedzīvotāju parakstītiem, vērsusies Olaines novada pašvaldībā ar lūgumu parūpēties par drošību apkaimē, ierīkojot, piemēram, vairāk ātrumvaļņu vai izveidojot citu satiksmes mierināšanas risinājumu.

Raidījums novēroja, ka daudzi šoferi neievēro atļauto ātrumu. Tos, kuri brauc ar atļauto ātrumu, apdzen pat kolonnā. Pārgalvīgi brauc un apdzen arī kravas automašīnu šoferi, lai gan kravas transportlīdzekļi Medemciemā vispār nedrīkst iebraukt, par ko liecina ceļazīme.

Plašāk "Bez tabu" sižetā! 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu