Es esmu miljonāra sieva un nedēļā tērēju miljonus! (20)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TikTok

Multimiljonāra sieva Linda Andrade (23) no Dubaijas regulāri savā TikTok un Instagram kontā publicē foto un video, kuros atklāj, kā savā krāšņajā ikdienā tērē miljonus. Turklāt tūkstoši sievietei aiziet ne tikai dārgās somiņās vai skaistuma procedūrās - viņa ir gatava atvadīties no 7000 dolāriem šokolādes konfekšu veikalā. 

Pēdējā TikTok (343 000 sekotāju) video Linda parāda, kā nedēļas laikā iztērē naudu. Linda dalījās ar to, kā viņa dienā iztērē 1 miljonu ASV dolāru par briljantiem, zeltu, šokolādes konfektēm un citiem "priekiem".

@lionlindaa Wells fargo loves me #money #howmuchispendinaday #millionaire ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Instagram kontā viņa izvietojusi vairākus video, kuros skaidro, kāpēc viņai patīk būt miljonāra sievai. Tev nav jātaisa ēst; tev nav pašai jāvada auto; ziedi katru dienu; divdesmit zvani dienā; braucieni un laiks ar draudzenēm ceļojumos - jo viņš visu laiku strādā; atvainošanās ar dārgām somiņām un rotaslietām; vienmēr pirmā klase lidmašīnās; 24 karātu zelts utt.

Sieviete arī ievietojusi kādu video, kurā stāsta par to, ko gaida no vīra, kad paliks stāvoklī. Gredzenu ar zilo briljantu, ja puika, bet ar rozā - ja meitene. SPA katru dienu un zelts mazuļa svarā.  

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu