Zviedris par 168 cm garo augumu un garāka auguma sievietēm (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Mūziķis Atis Zviedris
Mūziķis Atis Zviedris Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūziķis Atis Zviedris raidījumā "Zilonis studijā" norāda, ka visi viņa skatuves kolēģi, atskatot mūziķi Arti Dvarionas, vienmēr bijuši par viņu garāki. Tomēr viņam pašam 168 cm garais augums nekad nav bijis šķērslis mērķu sasniegšanā. Tiesa, izņemot, ja jāuzrunā garāka auguma daiļais dzimums. 

Sabiedrībā valda pieņēmums, ka pāra attiecībās vīrietim jābūt garākam par sievieti.

"Man laikam vienkārši nav bijusi vilkme uzrunāt sievieti, kura ir garāka par mani. Abpusēja komforta un nākotnes vārdā," saka mūziķis.

Viņš raidījumā domā – ja lielās simpātijas izveidotos ar sievieti, kas par viņu ir garāka, "vienā brīdī mēs nonāktu pie tā, ka kaut kas nav, un mēs abi zinām, kas ir tas, kas nav".

Īsajam augumam kā uzzinām, ir arī daudz priekšrocību. "Viena no lielajām priekšrocībām neliela auguma cilvēkam, īpaši kā dziedātājam, ir, ka mēs lēnāk piekūstam, jo mums nav tāda masa jānes. Mums arī nav izteiktu traumu, kā, piemēram, mēs redzam Kristapam Porziņģim un citiem gara auguma cilvēkiem. Ceļi, mugura, jo sevišķi profesionālajā sportā, nāk gaismā," saka Atis. "Ja es gāžos, tad drīzāk ripoju.” 

Vairāk skaties "Zilonis studijā" raidījumā 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu