Gada tumšākajā laikā Mežaparkā tiks atklāts jauns gaismas dārzs visai ģimenei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

27. oktobrī pirmo reizi Baltijas valstīs Mažaparka teritorijā tiks atvērts “Gaismas dārzs”, kur atradīsies multimediju izstāde “Sniegbaltīte”, informē portāls “balticevents.info”.

“Gaismas dārzs” ir populārs starptautiskais brīvdabas projekts, kurš sastāv no apgaismotām skulptūrām un ekspozīcijām, skaņu iekārtām un gaismas projekcijām, kā arī no vairāk nekā 500 000 LED lampām, kas palīdz atdzīvināt populāro pasaku sižetu.

Pasaka “Sniegbaltīte” māca bērniem un pieaugušajiem draudzēties, sadarboties un cienīt vienam otru. Gaismas šova ieteicamais apmeklēšanas laiks ir dienas tumšajā laikā.

“Gaismas dārzs” strādā ar starptautisko multimediju kompāniju “S4 Lights”, kas ir līderis multimediju apgaismojuma tirgū pasaulē. Viņi aktīvi sadarbojas ar tādām kompānijām kā “Disneyland”, “SeaWorld” un “Silver Dollar”. Izrādes ik gadus notiek vairākās Eiropas galvaspilsētās. Šogad pasaku ekspozīcijas savas durvis vērs četrās Eiropas galvaspilsētās: Rīgā, Budapeštā, Belgradā un Bukarestē.

“Mūsu projekts ir balstīts uz tādām populārām bērnu pasakām kā “Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, “Alise Brīnumzemē”, “Pīters Pens”, “Smurfi” un daudzām citām.

Projekta mērķis – sagādāt prieku bērniem un viņu vecākiem. Lai to sasniegtu, mēs cenšamies izmantot vislabākās tehnoloģijas pasaulē.

Mūsu izstādes ir apmeklējuši gandrīz pusotra miljona cilvēku, un ir liels prieks, ka šogad mēs iepazīstināsim ar mūsu ekspozīciju arī Rīgu,” stāsta “Gaismas dārza” pārstāvis Mihals Čojnacki.

Izstāde darbosies katru dienu četru mēnešu garumā, ieskaitot brīvdienas un svētku dienas. Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" tīklā un biļešu tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu