VIDEO Iedzīvotājs sūdzas par publiskā vietā smēķējošiem likumsargiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Rīdzinieks neizpratnē par novēroto pie ēkas Rīgā, Stabu ielā, kur atrodas Valsts policijas (VP) Galvenās Kriminālpolicijas pārvalde un Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde, kā arī citu tiesību un likuma sargājošo iestāžu struktūrvienības. Iestāžu darbinieki smēķē publiskā vietā, kur garām iet lērums kājāmgājēju, ziņo raidījums "Bez tabu".

Ēkā Rīgā, Stabu ielā 89, strādā prokurori, robežsargi, bet visvairāk tur ir policistu. 

"Izskatās, ka viņiem nav izveidota oficiāla smēķēšanas vieta, iestāde ir liela, smēķētāju daudz, un viņi iecienījuši to darīt ēkas priekšā, turpat uz gājēju ietves, kur katru dienu desmitiem vecāku ar savām atvasēm iet gan skolas gaitās, gan uz bērnudārziem," raidījumam stāsta kāds rīdzinieks.

Ēkā strādājošie pa vienam vai lielākos un mazākos baros smēķēja uz ietves vai tai blakus, klātienē pārliecinājās raidījums.

VP pārstāvji vēlāk komentējuši minēto situāciju:

"Diemžēl konkrētajā adresē iekšpagalmā šobrīd noris remontdarbi un tajā personāls nedrīkst uzturēties, bet tas nekādā gadījumā neattaisno šādu darbinieku attieksmi, vēl jo vairāk, ja ticis saņemts aizrādījums, ka cigarešu radītie dūmi traucē.

Esam par šo situāciju informējuši VP vadību, informācija nodota arī VP Iekšējās kontroles birojam, lai veic pārrunas ar darbiniekiem, ka šāda attieksme nav pieļaujama un tā noteikti nav VP reprezentējoša rīcība."

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu