Slavena krievu aktrise nosauc Putinu par zagli, bet Krieviju – par “izvarotu bābu” (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Jana Trojanova
Jana Trojanova Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievu aktrise Jana Trojanova, kura jau agrāk kritizējusi Krievijas iebrukumu Ukrainā un devusies uz Franciju, nodēvējusi Krievijas Federāciju par “izvarotu bābu”. Tas lielā mērā ir saistīts gan ar vēsturi, gan arī ar cilvēku apolitiskumu, proti, absolūtu nevēlēšanos pilnveidot sevi un sakārtot savu dzīvi.

“Krievija šodien man ir tāda izvarota krievu bāba, kuras vīrs - nevērtīgs dzērājs - spiež roku šiem bandītiem par to, ka viņi ir izvarojuši viņa sievu. Vēsturiski neviens nekad nav mīlējis tautu. Tā vienmēr ir bijusi lielgabalu gaļa,” - tā māksliniece sacījusi intervijā YouTube kanālam “И грянул Грэм”.

Krievijas iedzīvotāji, pēc Trojanovas domām, ir slima sabiedrība, pēc PSRS sabrukuma cilvēki tā arī nav iemācījušies būt brīvi.

“Krievija ir sarežģīta valsts... Cilvēki ir iemācīti būt apolitiski, viņi pat mēdz teikt: “Es esmu apolitisks”.

Man no viņiem metas nelabi ap dūšu. Jo būt apolitiskam nozīmē būt tik ļoti neieinteresētam par savu valsti, nemīlēt savu valsti, dzīvot inertā stāvoklī”.

Aktrise ir pārliecināta, ka šis inertums ir padarījis krievus par slimu un vienaldzīgu sabiedrību. Pēc tam tas viss Krievijā noveda pie fašisma, uzskata Trojanova.

“Līdz fašismam cilvēks nonāk tad, kad viņš necenšas pilnveidot sevi. Un mūsdienu Krievijas problēma ir tā, ka cilvēki nedomā par to, ka ir jāstrādā ar sevi.

Viņiem ir iestāstīts, ka Amerika it kā grib atņemt daļu no mūsu bagātības, taču to atņem krāpnieks un zaglis Putins.”

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu