Noskaties BMW īpašnieks apgalvo, ka degvielas dēļ sabojāts auto. Situācija izrādās nevienozīmīga (15)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pie raidījuma "4. studija" vērsās kāds vīrietis, kurš apgalvoja, ka degvielas uzpildes stacijā "Viada" savā automašīnā ielējis dīzeļdegvielas un ūdens sajaukumu. Rezultātā automašīnas degvielas sistēma bojāta un nodarīti zaudējumi 3000 eiro apmērā. Vīrietis vēlējās kompensāciju, taču viss nav tik vienkārši, kā sākotnēji licies.

Jau iepriekš vēstīts par vairākām cietušām automašīnām Lubānas ielas degvielas uzpildes stacijā "Viada", kur degvielas vietā spēkratos tika iepildīts ūdens.

Jānis (vārds mainīts) apgalvoja, ka neilgi pēc iepriekš minētajiem notikumiem arī viņš pats savu auto sabojājis līdzīgā veidā "Viada" degvielas uzpildes stacijā Ķīšezerā. Tāpat vīrietis norādīja, ka uzņēmums atteicies viņam kompensēt ievērojamos zaudējumus.

Vīrietis stāstīja, ka savā BMW X5 iepildīja dīzeļdegvielu un sāka braucienu. Pēc dažām minūtēm automašīnas panelī iedegusies indikatora lampiņa un spēkratam pazuda visa jauda. Jānis norādīja, ka pielējis pilnu bāku - 80 litrus, tāpēc iepriekš ielietā degviela tur nevarēja palikt.

Tiesa, raidījums aplūkoja identiskus spēkratus un secināja, ka 80 litru vietā šiem modeļiem degvielas tvertnes ietilpība ir 93 litri.

"Iepriekšējā dienā izgāju tehnisko apskati. Ja viņi apgalvo, ka tā nav degvielas vaina, ja man būtu bijušas problēmas ar sprauslām, es nevarētu iziet atgāzu pārbaudi. Bet es tās izgāju bez problēmām," stāstīja Jānis.

Plašāk "4. studijas" sižetā!

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu