Visi noteikti jau būs redzējuši to video, kurā partijas “Progresīvie” jaunatnes organizācijas “Protests” valdes priekšsēdētāja Marta Bogustova Palestīnas atbalsta pasākumā sirsnīgi kliedza, ka jāatbrīvo Palestīna. Pēc tam gan visi centās norādīt, ka viņa pārstāvējusi tikai savu, nevis visas organizācijas vai partijas nostāju.

Šeit droši vien vispirms jāsaka – ja tu esi protestēšanas organizācijas vadītājs, tad jebkurā protestā tu pārstāvi savu organizāciju. Pašas organizācijas “Protests” sociālajā tīklā parādījās šāds te ieraksts

“@ProtestsYouth solidarizējas ar 🇵🇸 🇮🇱 civiliedzīvotājiem 💜

Nosodām “Hamās” teroristu barbarismu un Izraēlas varasiestāžu noziegumus, kā arī īpaši nosodām Izraēlas ilgstoši īstenoto Rietumkrasta nelegālo okupāciju un blokādi Gazas joslā, kas izraisījusi humāno krīzi.”

Vārdu sakot – nosodām "Hamās", bet Izraēlu tomēr nosodām īpaši. Savukārt no komentāriem un replikām sociālajos tīklos rodas iespaids, ka arī lielākā daļa partijas “Progresīvie” pārstāvju šajā jautājumā domā visnotaļ līdzīgi.

Tieši tāpēc vēlos viņiem visiem lēnām un vienkāršajā valodā izskaidrot, kāpēc tas, ko viņi dara, ir, maigi izsakoties, slikti. Jo patiesībā tas ir absolūts stulbums, kas robežojas ar kaitniecību savai valstij un tās neatkarībai.

Sāksim ar to, ka šis tik tiešām nav pats vienkāršākais konflikts civilizācijas vēsturē. Lai saprastu, kas notiek, nepieciešamas priekšzināšanas, kas ir nedaudz senākas par pēdējiem "Hamās" pastrādātajiem noziegumiem.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X