VIDEO Iļģuciemā uzdarbojas sērijveida laupītāji, kuri apzog automašīnas (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Iļģuciema mikrorajonu Rīgā apsēduši zagļi, kuri specializējas uz zādzībām no automašīnām. Vairāku apkaimes iedzīvotāju transportlīdzekļiem aiznesti spoguļi un citas detaļas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kādā nedēļas nogalē grupiņa vīriešu tumšā apģērbā nakts aizsegā uzmanīgi lavījās pa Iļģuciema ielām. Zagļiem līdzi bija nepieciešamie piederumi, lai klusi un bez sarežģījumiem atvienotu dažādas automašīnu detaļas. Garnadžu plāns izdevās, un viņi jau rītausmā devās prom ar veiksmīgu guvumu. Viens no apzagto automašīnu īpašniekiem bija pārsteigts, cik akurāti garnadži strādājuši.

"Spoguļu stikliņi, cik man apdrošinātājs teica, kopā varētu izmaksāt 800 eiro. Tieši manai mašīnai. Vadi smuki ar knaiblēm bija nogriezti, nekas nebija noplēsts, nebija nekas sasists. Tur visi jau baigie zinātāji," stāsta cietušais.

Nākamajā rītā sociālās tīklošanās vietni "Facebook" piepildīja bildes ar zagļu veikumu un lūgumiem atsaukties kādu, kurš varbūt redzējis neģēļus darbībā. Iespējams, Reņģes un Riekstu iela tika izvēlētas apzināti - acīmredzot zagļi šeit var darboties netraucēti.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu