Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Barselonas muzejs ver durvis pilnīgi kailiem apmeklētājiem (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

"Kailums vienmēr ir pastāvējis, un nevienam kailam ķermenim nevajadzētu būt kauna iemeslam," uzsver kāda Barselonas muzeja apmeklētāja, kura ir viena no desmitiem kas atsaukušies muzeja aicinājumam uz izstādi ierasties kailiem.

Katalonijas Arheoloģijas muzejs sadarbībā ar Katalonijas nūdistu klubu eksperimentāli organizējuši ekskursiju nūdistiem. Visi interesenti uz pasākumu ekspozīcijas zālē ieradās kaili - kājās bija vien apavi. Nūdisti tika vadāti 90 minūšu garā ekskursijā, kurā varēja aplūkot kailu vīriešu skulptūru foto izstādi.

Foto: Reuters/ScanPix

"Mēs vēlējāmies ekskursiju padarīt dzīvīgāku, nevis kā tipisku ekskursiju gida pavadībā," par ekskursiju stāsta gids vārdā Edgars.  "Mēs vēlējāmies, lai cilvēki, kas ieradās skatīt  izstādi, justos gluži kā darbi, kuros attēlota kaila karotāja skulptūra."

Apmeklētāji varēja apskatīt Luidži Spinas fotogrāfijas izstādē ar nosaukumu "Bronzas of Riace". Bildēs attēlotas divas kailu grieķu karotāju bronzas statujas no 5. gadsimta pirms mūsu ēras, kas tika atklātas 1972. gadā netālu no Riaces, Itālijā.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu