Oktobra beigās, 27. oktobrī, ar lielu solo koncertu "Paisums. Bēgums" koncertzālē “Palladium” savu jaunāko muzikālo veikumu mums atrādīja dziedātāja Aminata Savadogo. Koncerta šovā skanēja gan labi zināmas, gan pilnīgi jaunas mākslinieces dziesmas. Bet "Paisums. Bēgums" nebija tikai muzikāls priekšnesums - tas bija īsts šovs, kurā Aminatas neticami profesionālais vokāls tika pieskandināts ar dzīvo mūziku, oriģinālu scenogrāfiju, dinamiskām dejām un, protams, izsmalcinātiem skatuves tērpiem. Uzzinām, kā tapa Aminatas tērpi un kāda ir to ideja!

Skatuves mākslinieces Aminatas kā arī visa šova pārējo dalībnieku skatuves tērpi bija stilistes Elgas Čomickas pārziņā. Aminata ar Elgu sadarbojas jau ne pirmo gadu, kas ir tikai saprotami, jo abu sadarbība ir bijusi veiksmīga. Elga kā modes eksperte un stiliste aktīvi darbojas jau 15 gadus.

"Man patīk sekot līdzi modes aktuālajām tendencēm, pētīt to avotus, kā notikumi pasaulē ietekmē modes sfēru. Iedvesmu smeļos no modes nedēļām, kuras katru gadu apmeklēju kā akreditēta žurnāliste," intervijā KLIK iepriekš sacīja Elga Čomicka.

"Ar Aminatu strādāju kopš 2017. gada, un mēs viena otru lieliski saprotam. Burtiski!" – atzīst Elga, norādot, ka izpildītāja rūpīgi gatavojas katram savam koncertam. Viņa pārdomājot visas detaļas – kopainu, koncepta ideju, gaismu, horeogrāfiju. Protams, tā bijis arī šoreiz.

Kādi tad bija Aminatas šī koncerta tērpi? Koncerta šovu var iedalīt divās daļās, kurās dziedātāja parādās divos, dažādos tēlos. Pirmajā daļā dziedātāja uz skatuves kāpa cieši apspīlētā leoparda printa tērpā, kas sastāvēja...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X