Pamela Andersone bez grima: man vairs nav jācenšas būt foršai!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Modele, aktrise, dzīvnieku tiesību aizstāve Pamela Andersone nesen visus pārsteidza ar iziešanu sabiedrībā bez dekoratīvās kosmētikas jeb grima. 56 gadus vecā modele šo soli komentēja sekojoši: "Man vairs nav jācenšas būt foršai!"

Pēc tam, kad Pamela Andersone Parīzes modes nedēļā ieradās bez kosmētikas, šis notikums tika aktīvi apspriests internetā. Kāds izteica uzslavas par drosmi, bet kāds tieši pretēji - šausminājās par šo soli. 

Pašu Pamelu atkal izbrīnīja šāda sabiedrības reakcija - viņa nekad nebija iedomājusies, ka šis mirklis var pārtapt par tik lielu diskusijas iemeslu internetā. 

"Es mājās nelietoju ikdienā kosmētiku, kāpēc man tā būtu jālieto, ejot uz Parīzes modes nedēļu?" viņa komentē "People". "Es tiešām nezināju, ka kāds to pamanīs, bet es priecājos, ja tas kļuva par pozitīvu vēstījumu kādai sievietei."

Bijusī Baywatch zvaigzne piebilst, ka viņai nerūp novecošana. "Es to saucu par dzīvošanu, nevis novecošanu," viņa saka. "Dzīties pēc jaunības ir veltīgi. Viss, ko mēs varam darīt, ir aptvert to, kas mēs esam šobrīd, un būt mierā ar to, kur šobrīd stāvam."

"Man nav vairs jācenšas būt foršai," viņa saka par to, kas viņai patīk šajā dzīves posmā. "Es varu vienkārši būt es. Ir ļoti atbrīvoti justies ērti savā ādā."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu