FOTO Pasteidzies! Uz "Forumu LĪDERE 2024" rezervētas jau gandrīz visas vietas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Pagājis jau teju pusgads kopš viena no pavasara sievišķīgākajiem notikumiem - izaugsmes un iedvesmas pasākuma “Forums LĪDERE”. Tas norisinājās jau sesto reizi, Ķīpsalas izstāžu halles telpas piepildot 2500 smaidīgām, aktīvām un aizrautīgām dāmām. Ir skaidri redzams, ka ar katru gadu sieviešu interese par šo pasākumu ievērojami pieaug. To pierāda fakts, ka uz “Forumu LĪDERE 2024” sešus mēnešus pirms pasākuma norises pārdoti jau 90% biļešu.

“Forums LĪDERE”, kas norisinās jau kopš 2018. gada, katru gadu pulcē arvien lielāku interesentu un skatītāju pulku. Pirmajā norises gadā pasākums pulcēja 600 dāmas kinoteātra “Splendid Palace” telpās un 30 000 skatītāju forumu vēroja tiešsaistē. Savukārt 2023. gadā klātienes apmeklētāju skaits sasniedza 2500 dāmu un teju 130 000 interesentu “Forumu LĪDERE” skatījās attālināti, izmantojot bezmaksas tiešraides iespēju.

Pasākums savas mīļās apmeklētājas lutina ne tikai ar pārdomāto telpu iekārtojumu, gastronomiskiem un muzikāliem pārsteigumiem. Uz “Foruma LĪDERE” lielās skatuves ik gadu kāpj viedi, sirdsgudri un iedvesmojoši lektori, kuri dalās ar vērtīgām atziņām un pieredzi.

Šobrīd pasākuma organizatori aktīvi strādā pie nākamā gada “Foruma LĪDERE” rīkošanas, kas norisināsies 17. maijā Ķīpsalas izstāžu hallē un solās būt vēl aizraujošāks, interesantāks, iespaidīgāks un vērienīgāks. Nevienam nav pārsteigums, ka biļetes uz Forumu LĪDERE tiek izpārdotas ļoti ātri, taču šogad apmeklētāju interese tas pārsteidz pašus organizatorus un tiek lēsts, ka jau šajā gada nogalē brīvu vietu uz forumu nebūs. Tieši tāpēc foruma rīkotāji aicina neatlikt biļetes iegādi uz vēlāku laiku un nopirkt tās jau tagad, lai baudītu “Forumu LĪDERE 2024” kopā.

“Foruma LĪDERE” dibinātāja Solvita Kabakova uzsver:

“Liels pamudinājums doties uz priekšu un rīkot šos skaistos svētkus sievietēm - “Forumu LĪDERE” - ir pieaugošā interese par to. Tas neļauj mums atslābt ne mirkli, taču vienlaikus iedvesmo sarūpēt vēl grandiozāku pasākumu, kāds būs “Forums LĪDERE 2024”.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu