Foto un video "Cilvēku gaišums silda arī lietainā novembra dienā." Rinkēvičs apmeklē Madonas novadu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča darba vizīte Madonas novadā
Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča darba vizīte Madonas novadā Foto: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

Madonas novada pašvaldība pēc administratīvi teritoriālās reformas cenšas līdzsvaroti un vienmērīgi attīstīties visa novada robežās, veidojot pievilcīgu un kvalitatīvu dzīves vidi novada iedzīvotājiem, pirmdien darba vizītē Madonas novadā pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Viņš tikšanās laikā uzvēra, ka tieši atbalsts labvēlīgas uzņēmējdarbības vides radīšanai un ārvalstu investīciju piesaiste, pieejami un kvalitatīvi pašvaldības pakalpojumi, kas vērsti uz visa novada attīstību, ir pamats, lai katrs Madonas novada iedzīvotājs vēlētos palikt un attīstīties savā dzimtajā pusē.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejā, Rinkēvičs darba vizītes sākumā apmeklēja Ērgļu vidusskolu, kur tikās ar pedagogiem un 9.-12. klašu skolēniem. Savukārt Bērzaunes pagastā Rinkēvičs apmeklēja sulu, ogu ekstrakta un koncentrāta ražošanas uzņēmumu SIA "Pharmeko Lettland". Tikmēr Lazdonas pagastā Valsts prezidents apmeklēja piena pārstrādes uzņēmumu AS "Lazdonas piensaimnieks".

Madonas novada Aronas pagastā Valsts prezidents iepazinās ar multifunkcionālā centra "1. stāvs" darbu, kas ir vietējās kopienas centrs visām paaudzēm - jaunajiem vecākiem kopā ar zīdaiņiem, jauniešiem, pieaugušajiem un senioriem. Savukārt Lazdonas pagastā Valsts prezidents iepazinās ar sporta un atpūtas bāzes "Smeceres sils" darbību.

Lai iepazītos ar uzņēmējdarbības vidi un izaicinājumiem novadā, Valsts prezidents Madonā apmeklēja Madonas biznesa attīstības centru, kur Madonas novada pašvaldība sniedz atbalstu komersantiem jaunu vai būtiski uzlabotu produktu, pakalpojumu, tehnoloģiju izstrādē un ieviešanā, kā arī komercdarbības attīstīšanā.

Darba vizītes noslēgumā Valsts prezidents Madonas pilsētas kultūras namā tikās ar Madonas novada iedzīvotājiem.

"Latvijas novadu cilvēku gaišums silda un priecē arī lietainā novembra dienā, paldies Ērgļiem un Madonai," mikroblogošanas vietnē X (iepriekš "Twitter") raksta Rinkēvičs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu