Foto Par spīti skandālam Dānijas karaļnamā, kroņprincese Mērija pilda karaliskos pienākumus (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Par spīti baumām, ka Dānijas kroņprincis Federiks bijis neuzticīgs sievai princesei Mērijai, karaliskais pāris saltā atturībā turpina pildīt karaliskos pienākumus.

Dānijas princese Mērija un princis Frederiks sabiedrībā devās kopā, lai viesmīlīgi trīs dienu valsts vizītē uzņemtu Spānijas karalieni Letīciju un Spānijas karali Felipi.

Princese Mērija un kroņprincis Frederiks smaidīja, kad ieradās Spānijas karaļpāris, un princis pat pieskārās savai sievai. 

Foto: Publicitātes foto

Atsaucoties uz Hola! publicēto informāciju, baumas par romānu starp princi Federiku un filantropi, modeli un televīzijas personību Ženēvu Kazanovu parādījās pēc medijos nopludināta foto, kurā abi redzami kopā prinča privātā ceļojumā uz Madridi.

Tika ziņots, ka abi apmeklēja Pikaso izstādi Tisenas-Bornemisas Nacionālajā muzejā, pastaigājās pa parku un kopīgi vakariņoja pilsētas centrā. Tiek arī ziņots, ka kāds kopīgs draugs, kuram sākotnēji bija paredzēts pavadīt Frederiku pa Madridi, saslimis un lūdzis Kazanovu, kura ir Pikaso mākslas eksperte, viņu aizstāt. 

Pati Kazanova komentē Hola!: "Es kategoriski noliedzu apgalvojumus par romantiskām attiecībām starp princi Frederiku un mani. Jebkurš šāda veida apgalvojums ir ne tikai pilnīgi nepatiess, bet arī ļaunprātīgi safabricēts. Viss šobrīd ir manu advokātu rokās, kuri parūpēsies par atbilstošiem pasākumiem, lai aizsargātu manas tiesības uz godu, patiesību un privātumu."

Kroņprincis Frederiks un kroņprincese Mērija maijā nosvinēja 19. laulības gadadienu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu